FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 genel görüntü şu şekilde accountta. change payment method veya add game card dediğimde şöyle bir şey geliyo ekrana. ve cancel subscription geyiği de çalışmıyo. hayvan gibi heves etmiştim sabah tekrardan başlayayım diye. yalan oldu resmen. mail falan uğraştım bi sürü de, kısa yolu yok mudur accountu reactivate etmenin? neden böyle yaptığı konusunda da pek bi fikrim yok ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 telefon açarsan daha çabuk halledersin pek çok şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 sabah öyle yapıcam sanırım da, olay ne ki ne diyerek düzelttirmem lazım? çünkü tek yaptığım şey, oyunu bıraktım ayağına cancel subscription demeyi unutmak. kredi kartı da otomatik yenilemiyodu zaten, adamlar parayı çekemeyince blokladı gibime geldi de emin de olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 game card alıp ekleyebilirsin beklemek istemiyorsan (paypal kullanıp güvenli şekilde alabileceğin birçok site var.) öte yandan yarın sabah arayıp kredi kartındaki isim soyisim başlangıç ve son 4 hane gibi bilgileri belirttikten sonra kredi kartın üzerindeki engeli kaldıracaklardır. en fazla 5-10 dk sürüyor bu tip işlemler. mail atayım dersen boşa beklersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 24 saat kitlendiğinde gamecard da işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 gamecard çalışmıyo evet. şimdi arayıp, kredi kartının neden bloklandığını bile anlamadığımı söyleyip üstüne de o söylediğiniz bilgileri verdiğimde düzelcek mi sorun? adam soru sorarak yönlendircekse direk arıycam da, arayıp böyle boş boş duran bi adam çıkarsa karşıma derdimi anlatabilir miyim bilmiyorum fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 boş boş durmuyor karşıdakiler genelde, gayet yardımcı oluyorlar yani. bide hiç adam denk gelmedi bana , hep hatun çıkmıştı aradığımda. bu arada skype ile aranabiliyor free hatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 abi skypetan deniyorum şu an şuradaki telefon numaralarını tek tek, ya geçersiz telefon numarası diyo. ya da bu numaraya çağrı atabilmek için kontörünüz olmalı diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bi de "bu numaraya şu anda skype'dan çağrı yapılamaz" uyarısını aldım şu an >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 +44 8009310800 UK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 abi ahaha. kendi hesabımla bu numarayı da arayamadım. kontörün yok dedi. üstüne yeni hesap açtım, ilk 2 sefer çaldı ve açan olmadı. şimdi geçersiz numara diyo. lol edit: United Kingdom 0800 0288246 şu numarayı arayabildim sonunda. kahvaltıdan sonra halledicem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 abi oyuna tekrar başlamaman için herşey yapılmış zorlama fazla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 başladım bile. adam çıktı böyle anaç bi tip. telefonu kapadıktan 5dk sora açıldı her şey ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Ben blizz.in en başarılı hizmet veren departmanının call center olduğunu düşünüyorum. Daha 10dkde halledemedikleri bir sorunum olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar