Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

challenged payment

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

genel görüntü şu şekilde accountta.

change payment method veya add game card dediğimde şöyle bir şey geliyo ekrana. ve cancel subscription geyiği de çalışmıyo.

hayvan gibi heves etmiştim sabah tekrardan başlayayım diye. yalan oldu resmen. mail falan uğraştım bi sürü de, kısa yolu yok mudur accountu reactivate etmenin?

neden böyle yaptığı konusunda da pek bi fikrim yok ayrıca.

Mesaj tarihi:
sabah öyle yapıcam sanırım da, olay ne ki ne diyerek düzelttirmem lazım?
çünkü tek yaptığım şey, oyunu bıraktım ayağına cancel subscription demeyi unutmak. kredi kartı da otomatik yenilemiyodu zaten, adamlar parayı çekemeyince blokladı gibime geldi de emin de olamadım.
Mesaj tarihi:
game card alıp ekleyebilirsin beklemek istemiyorsan (paypal kullanıp güvenli şekilde alabileceğin birçok site var.) öte yandan yarın sabah arayıp kredi kartındaki isim soyisim başlangıç ve son 4 hane gibi bilgileri belirttikten sonra kredi kartın üzerindeki engeli kaldıracaklardır. en fazla 5-10 dk sürüyor bu tip işlemler. mail atayım dersen boşa beklersin :)
Mesaj tarihi:
gamecard çalışmıyo evet.
şimdi arayıp, kredi kartının neden bloklandığını bile anlamadığımı söyleyip üstüne de o söylediğiniz bilgileri verdiğimde düzelcek mi sorun?

adam soru sorarak yönlendircekse direk arıycam da, arayıp böyle boş boş duran bi adam çıkarsa karşıma derdimi anlatabilir miyim bilmiyorum fsd
Mesaj tarihi:
boş boş durmuyor karşıdakiler genelde, gayet yardımcı oluyorlar yani. bide hiç adam denk gelmedi bana , hep hatun çıkmıştı aradığımda. bu arada skype ile aranabiliyor free hatlar.
Mesaj tarihi:
abi ahaha. kendi hesabımla bu numarayı da arayamadım. kontörün yok dedi. üstüne yeni hesap açtım, ilk 2 sefer çaldı ve açan olmadı. şimdi geçersiz numara diyo. lol

edit: United Kingdom 0800 0288246 şu numarayı arayabildim sonunda. kahvaltıdan sonra halledicem artık.
  • Yeni Oluştur...