Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jordan Rudess & John Petrucci

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu iki mükemmel insanın unplugged albümünü dinlmediyseniz hemen edinin ve dinleyin muhteşem ötesi bi gitar mükemmel bir keyboard anlatamam aşırıı derecede sevdim Son günlerde genellikle tartışma olan "kalite" yi belirten bi albüm. Parçaları yaziim çekmek isteyen olur diye
1.introduction
2.furia taurina
3.truth
4.fife and drum
5.state of grace
6.hang 11
7.bite of the mosquito
8.keyboard improvisation
9.the rena song
10.gladiator
11. a tune
12.hourglass
"PS: Arkadaşlar metal isteyenler bu albümde istediklerini bulamicaklar daha jazza yatkın bi müzik var ama mükemmel ötesi"

[Bu mesaj anil_selam tarafından 13 Ağustos 2004 11:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
albümün orjinal adı "an evening with john petrucci & jordan rudess". bi de zahmet olmazsa sarkıların uzunluklarını yazar mısın? yazmaya üşendiğim bi sebebten dolayı lazım.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
yazim tabi bi saniye
intro -- 1.52
fife and drum -- 9.46
furia taurina -- 10.59
truth -- 11.13
state of grace -- 6.54
hang 11 -- 14.40
bite of the mosquito -- 4.11
keyboard improvisation -- 6.30
the rena song -- 7.07
gladiator -- 9.00
a tune -- 3.08
hourglass -- 7.36 favori parçam bu üstelik ünkü LTE den bi parça :=)[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@
N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Mesaj tarihi:
bu arada yannış bi bilgi verdim arada unplugged değil :) orjinal albümde olmayıpta live versiyonnunda olan petruccinin eşi için yazdıı the rena song u çok sevdim dinleyin[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@
N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Mesaj tarihi:
nerden bulucazki albümü türkiyeye gelmişmi ?[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...[i]

Mesaj tarihi:
hourglass diyorum başka bişey demiyorum. o parça insan öldürür..[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Mesaj tarihi:
Manyak bişey olması muhtemel. Jazz severim edinilesi, hatta bulunursa cdsi alınılası.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Mesaj tarihi:
Var ben de bu albüm..
mükemmel
Ben deki albümde şarkı adları şöyle ama

Black Ice
Fife & Drum
From Within
Furia Taurina
Hang 11
In The Moment
Truth