_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 benim pipim çok küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Seele said: vaniLLe said: Seele said: kapris = türk kizi o mesajimdan kaprisli türk kizi imajini cikardiysan, sen de komplexli türk erkegisin o halde. tamam kizma hemen atarlaniyorsun üzüyorsun beni. Ayrica Ulmde mi oturuyorsun. asil atarlanan sensin be. ayrica atarlanilmayacak laf degil hani. cok kötü bi hakaret bence'' kaprisli türk kizi''. evet ulmde oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 forum bırakan olurmu acaba kavga sonrası sdfgshd. merakla izliyorum. WTB Popcorn:> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 fede said: o kadr adamla aynı anda nası evlenicek lan. profesyonel yetenek gerektirir ahsuahfhsfadasGHAGSFKHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 eskiden çok oluyordu artık olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 benim bundan 2 önceki kullanıcı hesabım bir admine oc dediğim için perma ban yemişti mesela :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 nerde o eski kavgalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 _anijav_ said: benim pipim çok küçük http://img62.imageshack.us/img62/7189/islev.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 AAQHASFASGFADSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bi kere kıza benimle evlenirmisin denmez. benimle çıkarmısın gibi bişey o. benimle yaşlanırmısın, benimle bu hayat bir ömür katlanırmısın, beraber çocuk yapak mı gibi şeyler söylenir. çok hayvanca olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 fede biliyor bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ben olsam şöyle derdim, ben hayatı senin sesin, senin kokun, senin gülüşün, senin dokunuşun olmadan düşünemiyorum. Seninle doğdum, seninle büyümek, seninle yaşlanmak istiyorum. Benimle evlenir misin? ben bunu diyene kadar bekleyecek kızla evlenirim zaten lksajdalskjdlsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Seele said: oda ayri bir konu oha bütün herkez gelmis hayir diyemem moduna girerse kiz cok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 beraber çocuk yapak mı ne hahahahaha benımle taksitleri paylaşmaya her ay gelen elektrik faturasına birlikte söylenmeye var mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 cocuk yapmaya evet taksit ödemeye hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ben evlensem, kadın da tuvalete girip sifonu çekmese, boşarım karıyı. sonuçta burada profesyonel bir ev arkadaşlığı sözkonusu. herkes haddini bilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 fede sen yanlis anladin hayati paylasiyoruz derken her "bokuda" paylasicaz demek degil. elin kolun var cek sifonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 evlilik cok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 kadın olsam biri bana gözlerimin feri evimin hanımı olur musun dese orda vururum ağzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 al iste. sonra ben diyince kaprisli türk kizi oluyorum. öbüyorum spark gözlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 lan bi gidin herkes cool olmuş ota boka burun kıvırıyonuz. 3te1ini yapın da görim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ahahahaha /fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Gayet guzel yapmis, ugrasmis cocuk. Kadinlar icin onemli olan ( istatistiki olarak :) ) sozlerin ne oldugu ya da ne kadar karizma oldugu degil, kendileri icin ugrasilip didinilmis olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bi de iskoç bilimadamlarının araştırmasına göre kadınların beyinlerinin işitsel bölgesi çok çalışmıyor. görsel bölgesi daha çok çalışıyor erkeklere göre. o yüzden iyi çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar