sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 580 dolara alıcam alırsam uygun mudur? garantisi dir otu püsürüdür herşeyi icinde 0. music123 de 400 dolar. turkiede 750 dolar. yorum pls.[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Tonlarını vb. beğendiysen al tabi. Fiyat konusunda birşey diyemiycem bilgim yok[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 denedim işte bugun her türlü şeyine baktım cok da hoşuma gitti. bi de tanıdık buldum 580 e getırıo 550 ye alıcam ben pazarlık falan edıp . bı dahakı aya getırtıcem parayı denklestirip. g majore de baktım karşılaştırdım bikac modelle daha ama boss yoktu onu bılemıcem. En hoşuma giden digitechti . bu hafta icinde bi de gidip wah ı denicem onu denemeyi unuttum bak. tekrar sagolun yardımcı olan arkadaşlar.[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ben gnx4ü istiyodum ama türkiyede yok.dediğin doğru gnx3 750 dolar güzel alet usb bağlantısı olmasıda iyi.alet çok sağlam.direk kayıt da yapıyor kendileri.ve içinde davulu falan filan var.deli gbi davullu zurnalı çalarsın boss olarak gt6 bi denemeni tavsiye ederim şu an ayağımın altında duruyo.arkadaşım ev tadilatta diye bana verdi.alet şahane gerçekten.digital efekt olarak iyi.tüplü tercihimdir ama.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s [Bu mesaj Craven tarafından 13 Ağustos 2004 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 boss u denemek lazım tabi. daha tam bakamadım piyasaya bulabilirsem boss u da denicem. bakalım. Gnx4 un fiyatının uygun olması icin turkiyede en az 3 ay beklemek lazım ki zor.[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bence hayatın boyunca kullanmayacağın tonlara para verme.ama ben aleti "guitar workstation" olarka kullanıcam kayıt mayıt yapıcam diyorsan güzel.fiyatı da türkiye deki diğer yerlere göre çok daha iyi...[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 sen genede bi ikinci el rocktron bulabilirmisin diye bi ara.tüplü efektten alacağın ton hiçbişeyle değişilmez.1 tane distortion tonun olur diğerlerindeki 456546 tanesine takar.öyle diyeyim.lülülülü diye muting sesi gelir dijital efektte.tüplüde jınjınjın diye gür ses gelir.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ewt en iyisi rack dizmek ileride bende öyle yapmayı düpşünüyorum.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 craven gelcek sesleri süper açıklamış başka söze gerek yok =p birinde lülülü geliyo öbüründe jınjınjın.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 jınjınjın ünlü dist sesi zaten ehe. Srv müzik Hughes&Kettner Lambalı yani tüplü Metal master preamp satıyo 200-250$a mesela. Rocktron Piranha satıyor tüplü yine 250$. Tüplüde gelen ses böyle gür oluyo , inletiyo ortamı. Bencede düşün böyle birşey[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 sadece disto dimi? multi effect deil yani. gnx3 un kayıt ozellıgıne hastayım zaten aslında sesi de hoş. ama bilmiorum rocktron a da bakıym. Hoş bir alet olsa gerek. Boss gt6 bulamadım hala.[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 sadece dist deil efektleri war içinde.tüplü prosesör.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hacılar bende alıcam.sen dene onu.kullan falan.bakyım alıcam.850$ var şuan.iyi bişey alıcam ya bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar