Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 sadettin saran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 fabrikada tütün sarar sanki kendi içer gibin sararkende hayal kurar bütün insanlar gibin fabrika kızı mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Bugün golden virginia aldım yeşil pakette. Ocbnin katsız kağıtlarından da alıp onla sarıp içtim. İçimi baya hafif güzel ama açıkçası old holborn kadar beğenmedim. Old holbornun mavisine bayılmıştım resmen, o zevki pakette satılan herhangi bir sigarada almamıştım ama gv için aynını söyleyemeyeceğim. İlk günden şimdiye kadar geçen sürede her nekadar fabrikasyona benzemese de gayet güzel sarmayı öğrendim elle. Bu arada kuru tütünü sarmak gerçekten eziyetmiş bunu öğrendim, oh un paketini açık unutmuşum, bütün tütün kurumuş. Kalanları sarmak resmen işkenceydi, kuru tütünün tadı daha güzel tabi o ayrı. En iyisi nemli tütünü sarıp içmeden önce bir süre beklemek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Myshkin said: . En iyisi nemli tütünü sarıp içmeden önce bir süre beklemek sanırım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tobaccom Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 old holborn temin etmekte sıkıntı yaşayan birçok arkadaşımızın işine yarayacağını düşünüyorum; http://www.tobaccom.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Kadıköy çarşısında Komşufırın var, onu karşınıza alıp soldaki rıhtıma inen sokağın karşı tarafına bakın, Deniz Oyuncak diye bir yer var. Oraya girin, Kağıttı tütündü her dalga var. Holborn da var Virginia da. Holborn 13, Virginia 11 lira. Mavi Holborn var sanırım ama sarı Virginia yoktu. Kağıt ve filtre de vermesi dolayısıyla üstteki reklam linki aşağı yukarı aynı paraya getiriyor. Kadıköy/Çiçek Pasajı sapa kalıyorsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 hah izmirde bilen anlatsın banada. yeşil virginia nerden bularam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 sarmak için şu tabakamsı şeyden kullanan sadece ben mi varım lan? herkes eliyle sarıyomuş gibi hissettim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 tobaccom said: old holborn temin etmekte sıkıntı yaşayan birçok arkadaşımızın işine yarayacağını düşünüyorum; http://www.tobaccom.com/ Golden Virginia bildiğim kadarıyla ingiliz tütünü. paketin arkasında öyle yazıyordu sitede ABD yazıyor. Ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 redkit gibi sarıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ellen sarıyorum gerçekten iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bende mi sarip icmeye baslasam acaba cok fazla sigara iciyorum su son zamanlarda, kesinlikle azaltmam lazim bunu ayrica hep istemisimdir ama cok üsengec oldugumdan bilemiyorum ne yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 çok üşengeç olduğundan sigara sarmaya başlarsan azaltacağın kesin. Şahsen ben öyle yaptım, her aklıma estiğinde 2dkda bir sarmaya üşeniyorum. Ayrıca maddi açıdanda çok karlı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 sarma sigara hem çok daha keyifli hem daha ucuz. üstüne daha az içirtiyor. hele hazır sarıp sigara tablasına koymuyorsan yolda içerken falan sarmakla uğraşmıyorsun haliyle içmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ohh onu böle yalaya yalaya yapıştırıyosun tükmüklü falan. çok süfer bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar