Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 internette baya aradım ama Sphere R4.0.2 yi bulamadım adresi yada elinde olan warsa gönderebilirmi.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 tabi.. pm olarak mailini ulastirirsan gonderebilirim.[signature][hline]Don't fear shadows because they only tell you there is a light shining somewhere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warriorsloren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Siteye giremedim şifre falan istiyo help![signature][hline]Kestiğim Mage'ler Keseceğim Mage'lerin Garantisidir. Lord Loren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 DMX yardımcı olamadı arkadaşlar elinde olan var ise gönderebilirmi yad alink verebilirmi. inceleme fırsatım olmadığı için soruyorum avantajları nelerdir ?[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar