Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 internette baya aradım ama Sphere R4.0.2 yi bulamadım adresi yada elinde olan warsa gönderebilirmi.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 tabi.. pm olarak mailini ulastirirsan gonderebilirim.[signature][hline]Don't fear shadows because they only tell you there is a light shining somewhere...
warriorsloren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Siteye giremedim şifre falan istiyo help![signature][hline]Kestiğim Mage'ler Keseceğim Mage'lerin Garantisidir. Lord Loren
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 DMX yardımcı olamadı arkadaşlar elinde olan var ise gönderebilirmi yad alink verebilirmi. inceleme fırsatım olmadığı için soruyorum avantajları nelerdir ?[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.
Öne çıkan mesajlar