Manloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 buyrun ftp://55R:[email protected]/sphereserver/55r402/ [signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ne yenilikler var bilgin varsa anlatabilirmisin indirip denemek gibi bir imkanım yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ne zamandır bekliyodum bu versionu, hemen indiriyorum :D edit: indirdim, ilk göze çarpan şey, sphere_msgs.scp'nin bayağı genişlemiş olması, yani istediğiniz gibi editleyebileceksiniz hex editsiz artık spheredaki ingilizce yazıları. [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 26 Temmuz 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 genemi lostagenin version deiscek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Sphere diye bir dosya yarattım icine attım -3 hatası verdi :)[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: TaZmAnYaK, 26 Temmuz 2004 00:22 tarihinde demiş ki: ne zamandır bekliyodum bu versionu, hemen indiriyorum :D edit: indirdim, ilk göze çarpan şey, sphere_msgs.scp'nin bayağı genişlemiş olması, yani istediğiniz gibi editleyebileceksiniz hex editsiz artık spheredaki ingilizce yazıları. [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 26 Temmuz 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Evet o çok güzel olmuş.[signature][hline]Silencer bıkmadan usanmadan der ki:Nebula ile ilişkiniz kesildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 tam anlmıyla güzel bir aos desteği veremeselerde genel olarak baya hoş diyebilirim.Crash bitmesi daha iyi tabi[signature][hline]Sihirlisayfalar Owner www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: cenkgala, 26 Temmuz 2004 01:15 tarihinde demiş ki: genemi lostagenin version deiscek :) Değiştirdi.[signature][hline]Whea of The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 401 e daha alışamamıştım tüh herneyse farketmez o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Umarım sorunlar bu sefer fix lenmiştir. Main loop , freeze , ve oint ofame vs. vs. gibi sorunlar umarım bu sefer fixlenmiştir. Hatta bir süre sonra 4.01 de olan herhangi birşeyi .add ile yarattığında crash olma sorunu özellikle fixlenmiştir. Umarım. p.s.: Bu konularda bilgisi olan varsa yazabilirse memnun olurum. Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Reysnc falan attigimizda server is reysnc gibi yazilari nereden degistirebiliyoruz? [Bu mesaj Fast_and_Furious tarafından 26 Temmuz 2004 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Fast_and_Furious, 26 Temmuz 2004 14:52 tarihinde demiş ki: Reysnc falan attigimizda server is reysnc gibi yazilari nereden degistirebiliyoruz? [Bu mesaj Fast_and_Furious tarafından 26 Temmuz 2004 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] denemedim ama sanirim hex editle spheresvr.exe yi acip icindeki yazilari deistircen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Hex editor'e gerek yok artik, sphere_msgs.scp isimli script icerisinde neredeyse hardcoded olan butun mesaj'lari artik degi$tirilebilmenize izin verilmi$. Ancak r3rc4.x serilerinde npc not acting such problemi cok fazla var ve bu problem save'lerde ve devamli atlarin silinmesine neden oluyor. Ben buldugum bir script ile $uanda sanirim hallettim gibi, deneme a$amasindayim %100 stable olduguna emin oldugum zaman sizlerle de payla$abilirim.[signature][hline]Don't fear shadows because they only tell you there is a light shining somewhere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Pff ben bu versiyonda pek degişen bişiy göremedim.. görenler varsa yazsın lütfen[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 arkadaşlar şuan denemeye fırsatim olmuyor ama, bu versiyonda sunucu save'e girmeden once bir fonskiyon uygulatabiliyorsunuz playerlara, bu fonksyonda altindaki ati bounce ettirip sonra save_success yada save_ok gibi birşey gordum ondada dclick ettirirseniz sanırım sorun kökünden hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Evny, 26 Temmuz 2004 01:27 tarihinde demiş ki: Sphere diye bir dosya yarattım icine attım -3 hatası verdi :) sphere.ini dosyasının içine agree=1 yaz.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Arkadaşlar rc 4.0.2 de şöyle bi sorunla karşılaştım bi script değişikliği yapıyorum telnetten resync çekiyorum Server is PAUSED for Resync diyor fakat resync i bitirmek için tekrar r ye bastıgım zaman bitirmiyor. yani birnevi remote account'da oyuncu gibi asılı kalıyor yada enazından ben böyle yorumladım. bunu nasıl düzeltebileceğimi bilen varmı ve bu sorunla karşılaşan varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 O şekilde bir sorun yok. Oyundaki Server Resync pause, Veya biri birinin bi yerine vurdu yazılarını sphere_msg.scp içinden türkçeleştirebilirsiniz ama türkçe karakter kullanmadan.. Bu sürümünde bir çok yenilik getirilmiş Full aos desteği ama hala menulerinde ve item isimlerinde problemler mevcut onlarıda kendiniz düzelteceksiniz..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Süresi dolduğu için mesajımı düzeltemedim. Spherecontrol veya telnet ile baglanıp resync aldığınızda server donup kalıyor ama server penceresinden resync i tamamladığınızda sorunolmuyor![signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Evet onu kastediyorum bu çok büyük bi dezavantaj. dün bu sorun restart attığımda bi şekilde düzelmiş fakat tekrar açtığımda yine aynı sorunla akrşılaştım sanırım aşılabilir bi sorundur. bilen sorununu tahmin eden varsa yardımcı olsun sevinirim. Yoksa rc. 4.0.1 e dönücem gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Daha deneyemedim ama AoS desteği var mı yok mu?Bir arkadaş var demiş diğeri yok demiş?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ya beyler ozur dılerım ama bu zıp lerı acıyon extrac c/sphere yapıyom ama server acmak ısteyınce sphere termınel eror ve bu 5 cesıt zıp var tekı scp otekılerıde en bastakı verısıyonu extarc yaptııgımda spheresvr dossyası cıft tıkladıgımda hangı dosya ıle acmak ıstersenız falan cıkıyo notdefteri falan fen bastakı 3 unde aynı sey dıye yanı acamıyom 4 uncu versıyon nu denedıgımde spheresvr dosyası gozukuyo tıklıyom bıraz acılıyo sphere termılnal eror hatası verıyo bunu nasıl yapcamı soylermısınız bılıyorum benım .... soylersenız sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 zip olanları indirceksin diğer 3 tanesi linux için bu arada o terminate sorununu çözmek için sphere.ini ye [sphere] kısmının altına agree=1 satırını ekliceksin...[signature][hline]The Lost Age | tazmanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Tesekkur ederım Taz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Aos desteği var ama menülerde problem de var. Sanırım bir sonraki sürümde bunu hallederler.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar