spompas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Türk oyunculardan nefret ediyorum küfür var hakaret var bagırma var benim milletim aşşalığın teki şu oyunlarda türk olduguma utanıyorum inş bilgisayarlarınız yanar!
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 az once sabrımı taşıran son damla oldu lavuk ingilizcede bilmio adam yalvarıyor bir şey iin türkçe küfür ediyor bu gerizekalıda. yok anesi yok bacısı, bişi desende anlamıo anlayamıyo.
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 merak etme tüm türkler tüm türklerden nefret ediyor
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Gerçek hayatta bir bok olamamış eziklerin klavye başında level atlama pahasına yaptıkları hırs ın %4 ünü harcayıp kitap okusa ne kadar mal bir yaşam formuna dönüştüğü anlayabilir.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 spompas said: az once sabrımı taşıran son damla oldu lavuk ingilizcede bilmio adam yalvarıyor bir şey iin türkçe küfür ediyor bu gerizekalıda. yok anesi yok bacısı, bişi desende anlamıo anlayamıyo. sen sinirlenmişssimde ben bayaaa güldüm daha bir oyunda sinirlenmişligim yoktur böylesini gördüm mü gülüyom elimde deil sen saolasın olayı yasar gibi yazmıssın
syd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 NeroWarden said: Insanligin genel problemi rage'e girmek.nerdlerle dolu olduğu için rage sayısı / kişi sayısı da normalin üstünde
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Kötü oynamazsanız rage almazsınız.
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Öyle bi anketimiz vardı arkalarda.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sipeys kötü değil, yarışmaya izmirden katılıyor sadece
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 abvblizzard said: Kötü oynamazsanız rage almazsınız. yok ben cok kötü oynuyom hatta tek basıma oyun bile kaybettirrim yani okdar kötü ama hiç sinirlenmiyom hatta bence iyi oynayanlar daha cok rage giriyor herkesin kendi gibi iyi oynamasını bekliyor beceremeyincede rage sonra bide kendi hata yapıyor N. rage işte orda cekirdek alacan oturcan seyretcen cok komik oluyo
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Sparkcaster said: en kötü fede atm haha osurayım da gül bari
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bide sipeys gibi çok kötü oynayıp ( ki kendisi çok iyi oynuyorum diye geçinir ) rage e giriyor. Taktik falan veriyor. O daha kötü sipeys sçs <3 dasfsd
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 geçen o kadar arkasından konuştun için rahat etmedi di mi :)
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 oldun said: abvblizzard said: Kötü oynamazsanız rage almazsınız. yok ben cok kötü oynuyom hatta tek basıma oyun bile kaybettirrim yani okdar kötü ama hiç sinirlenmiyom hatta bence iyi oynayanlar daha cok rage giriyor herkesin kendi gibi iyi oynamasını bekliyor beceremeyincede rage sonra bide kendi hata yapıyor N. rage işte orda cekirdek alacan oturcan seyretcen cok komik oluyo onu diyorum ben de kötü oynadığınız için kızıyorlar size.
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 diger communitylere göre honda x2 x4 rage var. cok nadir yapilan bir hataya takımca "tamam tekrar deniycez" dendigini gördüm. özellikle bazıları cok cıgırtkan sürekli konusuyor.
Öne çıkan mesajlar