Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota ve Hondaki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Türk oyunculardan nefret ediyorum
küfür var hakaret var bagırma var
benim milletim aşşalığın teki
şu oyunlarda türk olduguma utanıyorum
inş bilgisayarlarınız yanar!
Mesaj tarihi:
az once sabrımı taşıran son damla oldu
lavuk ingilizcede bilmio adam yalvarıyor bir şey iin türkçe küfür ediyor bu gerizekalıda.
yok anesi yok bacısı, bişi desende anlamıo anlayamıyo.
Mesaj tarihi:
Gerçek hayatta bir bok olamamış eziklerin klavye başında level atlama pahasına yaptıkları hırs ın %4 ünü harcayıp kitap okusa ne kadar mal bir yaşam formuna dönüştüğü anlayabilir.
Mesaj tarihi:
spompas said:

az once sabrımı taşıran son damla oldu
lavuk ingilizcede bilmio adam yalvarıyor bir şey iin türkçe küfür ediyor bu gerizekalıda.
yok anesi yok bacısı, bişi desende anlamıo anlayamıyo.

sen sinirlenmişssimde ben bayaaa güldüm daha bir oyunda sinirlenmişligim yoktur böylesini gördüm mü gülüyom elimde deil sen saolasın olayı yasar gibi yazmıssın
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Kötü oynamazsanız rage almazsınız.

yok ben cok kötü oynuyom hatta tek basıma oyun bile kaybettirrim yani okdar kötü ama hiç sinirlenmiyom

hatta bence iyi oynayanlar daha cok rage giriyor herkesin kendi gibi iyi oynamasını bekliyor beceremeyincede rage sonra bide kendi hata yapıyor N. rage işte orda cekirdek alacan oturcan seyretcen cok komik oluyo
Mesaj tarihi:
oldun said:

abvblizzard said:

Kötü oynamazsanız rage almazsınız.

yok ben cok kötü oynuyom hatta tek basıma oyun bile kaybettirrim yani okdar kötü ama hiç sinirlenmiyom

hatta bence iyi oynayanlar daha cok rage giriyor herkesin kendi gibi iyi oynamasını bekliyor beceremeyincede rage sonra bide kendi hata yapıyor N. rage işte orda cekirdek alacan oturcan seyretcen cok komik oluyo

onu diyorum ben de
kötü oynadığınız için kızıyorlar size.
Mesaj tarihi:
diger communitylere göre honda x2 x4 rage var.
cok nadir yapilan bir hataya takımca "tamam tekrar deniycez" dendigini gördüm.
özellikle bazıları cok cıgırtkan sürekli konusuyor.
  • Yeni Oluştur...