ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Hediye geldi şimdi bu alet bana; ancak yanlış anlamadıysam Vodafone'a tanımlı gibi duruyor. Ne yaparsam yapayım Turkcell hattımı tanıtamadım alete. Bu şartlar altında benim bu telefonu nasıl kullanmam gerekiyor? Turkcell shop'a mı gitmem lazım, yoksa random bir telefoncuda kırdırmam mı lazım ne yapmam lazım? Bi de bu alette kablosuz internet var mı?
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Wifi yok hatta dırek elınden cıkart derım benı delırttı alet
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Çok pahalı aletlerden birisi, wifi yok, 3g teknolojisinin teorik azami hızı 7.2mbps. Mutsuzluk abidesi sanki. Mesajı atmamdaki asıl amacım: bildiğim en yüksek hsdpa hızı 10.2 mbps. Daha yükseği var mı?
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 git ver uzerinede biraz para verip 9700 bold al yeni, tek kelime ile efsane yapmıslar :)
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Bende bold 9700 var. iPhone dan sonra kalas gibi iğrenç geldi... Hakiki bir Smartphone istiyorsan iPhone dan şaşmayacaksın... artı bugün yarın blackberry leri bloke edecek hükumet güvenlik sebebiyle hehehe
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 9500 almayin mi diyosunuz yani? ne alicam abi ben kuzenime hay ak ya, bold mu alayim cidden?
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 storm'a bulaşmasın tabii ki, çok eskidi storm, hatta 2si falan çıktı yani. ille de blackberry diyorsa bold alsın da, bence bb almasın taçsıkrin istiyosa
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 valla epeydir storm kullanıyorum. mutluyum.
Öne çıkan mesajlar