Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu saatte sarhoş olmak (laylaylooom)

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

ben birayı sevmem aslında içkiyide pek sevmem anca yılda bir iki kere falan şarap ama bence akşam işe gideceksen içme ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

akşam bayaa büyük parti var galiba?!
bu arada bi anı : Havelkada 2 kişi gelip yan masamıza oturdular bi şişe olmeca istediler bakorz adamlara gayet güzel içiolar fln nee sonlara doğru yavaşladılar kaydılar biraz şişe bitti biri tualete gitti dieri masada sızdı öbürü geldi oturdu karşısına boşboş bakıo bişiler saçmaıo fln bayaa gülmüştük[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ne o öle omega filam abuk subuk şeyler içmeyin kardeşim..

raki , votka , bira gibi tekel ürünleri dururken :([signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

olmegaymiş pardon =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

ulam bi okuyamadim şunu
olmeca'imiş tamamdir[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
Sosyal ağlarda paylaş

ne işe yarar nasi bi içkidir sekmi içilir suyla kariştirilirmi ?[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
Sosyal ağlarda paylaş

said:
avp, 13 Ağustos 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
raki , votka , bira gibi tekel ürünleri dururken

raki guzel, tekel birasi de hos denebilir, bazen icerdim, FAKAT: tekelin votkasi korkunc, icilecek gibi degil ki, bir sekil tutkal kokusu aliyorum ben en azindan. ha bir de tekel cin var, kotu bir cin olsa bile, votkaya nazaran nispeten daha iyi.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...