Bordan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 beyler ben nen ye giremiorum(oyunum kopya)oyunu yüklüyorum sonra ayarları felan yapşyorum playe basınca bi nw loader ekranı çıkıo sonrao ekran gidiyo sonra windows normal çalisiyo anlamadim gitti bi yardımcı olabilirmisiniz. ayrıca sistemim:radeon 9600pro asus p4p800 anakart p4 2.4 hyperthreadingli islemci çift 256 ram ddr 400 ayrica oyunu configürasyon ayarlarına girdiimde minimum sistem gereksinimiz yok diyo ayrıca bide shadows of undrentideyi yüklemeye çalistim o da neverwinteri bulamiyorum dedi kafayı yiyecem lütfen çabuk cevaplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ayrica oyun bilgisayarimda 6 ay önce felan rahat çalisyordu onu da söyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 aynı sorun bendede var load dan sonra hiçbir şey gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar