grumwel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Ben dotayı eurobattle dan oynuyorum ama soyle birsey var eurobattle'da noob oyununa girince adamlar harbi noob oynanmıyor. Garenada oyuna girincede cok pro ezıyorlar beni diyorum bare botlarla oynayim onları insane atıyorum onların zekasıda bir yere kadar bi gang yapmıyorlar skilli yerinde vurmuyorlar vs vs.. Napsam bi oneri verin ...
grumwel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Honada para vermek istemiyorum nedenler : 1-fazla oynamam günde 1 belki 2 ugrasırsam 3 oyun 2-Hon da eglenmem icin bir ark grubu veya bir ortam lazım ki bunu daha dotada yapmıs deilim 3-İtemları ve Heroları ogrenmek ıcın cok kascam üşeniyorum :)
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 günde 1-2 oyun için tek seferlik 30 dolar gayet makul bence.
grumwel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ama bu sadece yaz icin boyle ve ondan baska 2 neden daha var onlar nolcak :) hon dan baska bir önerisi olan?
Öne çıkan mesajlar