Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 E haklılar abi... Sonuçta Türk örf,adetleri,aile yapısı,namus ve iffet duygularına çok ters bir durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 o resimde kaldıramayan adamın "SUÇ SENDE!" diye kadının kafasına sıkıyor olması lazımdı.. türk (örf adet gelenek görenek) pakedine göre.. bunun beren saatlisini düşün.. hah onu unut. türk kızları öle değil çünkü.. onun yerine alt katınızda oturan kamuran hanımın şişko kızını koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 fastreloader said: sağlık bakanının çükü kalkmıyomuş ben bunu anladım bu ifadeden ÜFŞA ÜĞŞSİSFASŞİĞFŞDFASDFDASFDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 fotoşokla bi türban tamamdır. Kafada türban olduktan sonra altı önemli degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Bu konuyu görene kadar bu resmin farkına bile varmamıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar