LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 blogger da kullanmak uzere, guzel koyu zeminli, quote lari bariz bi sekilde ayrilan, http://www.luniz.net de kullanilcak bildiginiz iyi bir template varmidir? gorsel e mi burayami acayim tam karar veremedim, yanlis yerse kusura bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=3+column+blogger+templates&aq=1&aqi=g10&aql=&oq=3+column+&gs_rfai=&fp=7e78d8b98f604090 :) bismillah de başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 vay be bu benim aklima gelmemisti.. buraya sordugumuza gore herhalde google dan bulunabilinecek yerlerdeki butun zinbirtilari gozlemisizdir dimi benim genc kardesim.. hatta yorulmadan soyliyim, deviantart i da bismillah diyerek inceledim.. baska kaynak hede hodo bilen varmi diye soruorum.. demek istedigim bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Neden rage oldun ki sen şimdi? yanlış anlama diye gülücük bile koydum. millet senin tema zevkini nerden bilsin yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 rage olmadim sacma geldi yazdigin bende sebebini ve kendimi acikladim.. derdim zevkime hitap eden temalari milletin bulmasi degil zaten.. derdim az bulunan temalari bilen varsa bana link vermesi.. ama sende kabul et.. google linki koymak sacma olmamismi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 kabul etme ! KABUL ETME ! TAKTIK BUNLAR ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 cok adisin olm.. :D ne art niyetimizi gordun ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Hacı ne biliyim ben tema ararken zevk bile alıyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 dinan haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 aslında luniz haklı da.. büyütülecek bir şey yok =) google internetten önce de vardı(!), hepimiz google'a sormayı biliyoruz. forumda amaç daha spesifik tavsiye almak, laf lafı açarken konuyla ilgili vizyonu genişletmek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 yoo bilmiyo cogumuz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bence di çok kaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar