LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 blogger da kullanmak uzere, guzel koyu zeminli, quote lari bariz bi sekilde ayrilan, http://www.luniz.net de kullanilcak bildiginiz iyi bir template varmidir? gorsel e mi burayami acayim tam karar veremedim, yanlis yerse kusura bakmayin.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=3+column+blogger+templates&aq=1&aqi=g10&aql=&oq=3+column+&gs_rfai=&fp=7e78d8b98f604090 :) bismillah de başla
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 vay be bu benim aklima gelmemisti.. buraya sordugumuza gore herhalde google dan bulunabilinecek yerlerdeki butun zinbirtilari gozlemisizdir dimi benim genc kardesim.. hatta yorulmadan soyliyim, deviantart i da bismillah diyerek inceledim.. baska kaynak hede hodo bilen varmi diye soruorum.. demek istedigim bu..
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Neden rage oldun ki sen şimdi? yanlış anlama diye gülücük bile koydum. millet senin tema zevkini nerden bilsin yoksa...
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 rage olmadim sacma geldi yazdigin bende sebebini ve kendimi acikladim.. derdim zevkime hitap eden temalari milletin bulmasi degil zaten.. derdim az bulunan temalari bilen varsa bana link vermesi.. ama sende kabul et.. google linki koymak sacma olmamismi yani..
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 kabul etme ! KABUL ETME ! TAKTIK BUNLAR ! :D
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 cok adisin olm.. :D ne art niyetimizi gordun ahahah
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Hacı ne biliyim ben tema ararken zevk bile alıyorum yani
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 aslında luniz haklı da.. büyütülecek bir şey yok =) google internetten önce de vardı(!), hepimiz google'a sormayı biliyoruz. forumda amaç daha spesifik tavsiye almak, laf lafı açarken konuyla ilgili vizyonu genişletmek vs.
Öne çıkan mesajlar