Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0 km HoNcu

Zarif

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az önce accountu aldım. beta key vardı ama arkadaşa vermiştim bir kere bile oynamamıştım. yeni baştan hesap aldım paraya kıyıp. uzun süre iyisinden dota oynadıydım, sonra bıraktım ama. dota tecrübem var yani.

nasıl oluyor da oluyor şimdi? hani bazı herolar direk dotadan kopya mı? ismi falan değişik olarak?

yeni başlayanların takılabileceği oyunu ana hatlarıyla oynayabileceği imkanlar var mı?

bi iki dakika yardımcı olun +1 dediniz mi ben de gelirim az öğrenince.
Mesaj tarihi:
Abi daha önce hayatında hiç oynamadıysan sipeys den hallice iyisindir zaten.

Heroların itemların çoğu aynı ama metagame i dotadan çok hızlı.
İyce öğrenene kadar sadece denyoların rating farmlamak için oynadığı noob oyunlarına girip biraz ögrenmen lazım.
Mantığını az kaptıktan sonra pati oyunlarına gelirsin.
Mesaj tarihi:
dota dışında yeni çıkan maplerde ilk başta hangi item hangi vendorda, neyle ney birleşince ne çıkar gibi mevzular inanılmaz bayardı beni. bunda benzer mi itemlar dotayla genel olarak?

25 dk kaldı bakalım insin.
Mesaj tarihi:
İtemların hepsi aynı sanırım.
Alışması biraz zor ama alışınca daha temiz item arayüzü dotadan.
2 3 oyuna kaparsın
hatta oyun kurarken server seçiminde practice diye bir mod var ordan girip bakabilirsin.
Mesaj tarihi:
sd veya random at bi de tavsiye
kd psr düşerse düşsün, salla maksat hero ve oyun mekainklerini öğrenmek. 1-2 heroya saplanırsan sonra takım oyunlarında alışık olduğundan farklı görev alırsan zorlanırsın; carry , support vs önemli kavramlar yani :))
Mesaj tarihi:
yok dotada da hep random atardım. kimsenin oynamadığı herolarla oynardım falan. değişiklik iyidir. hatta enigma'ya millet burun kıvırırken ezdiğim maçlar olmuştur falan. komutlar ne genel olarak?

random için falan var mı öyle komut
Mesaj tarihi:
komut derken ?

bütün abilityler

q-w-e-r ile yapılıyor.

zaten random falan oyun başlamadan yapılıyor. Eğer AP oyunda random atmak istiyorsan orda küçük bir tane zar gibi bişi var. Ona basarak random atabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
ahah yok o random için hala -random yazıldığını zannediyor galiba. yok öyle bişi. ap de random atacaksan zar var ortada ona tıklıosun

öeh aynı şeyi söylemişsin. beynim sulandı ödevden, sorry
Mesaj tarihi:
Zarif said:

yok dotada da hep random atardım. kimsenin oynamadığı herolarla oynardım falan. değişiklik iyidir. hatta enigma'ya millet burun kıvırırken ezdiğim maçlar olmuştur falan. komutlar ne genel olarak?

random için falan var mı öyle komut

Dota'da publarda milletin burun kıvırdığı herolar hem filler hero eksikliğinden hem de temponun dota'dan çok daha hızlı olmasından dolayı inanılmaz önem kazanıyorlar. Earthşakir, enigma falan kıymetli herolar yani.

Ayrıca MH olmadığından (varsa bile az kullanılıyor heralde? ) teamplay DotA'nın publarına göre daha öne çıkıyor, warding tavuk falan millet oyun başında konuşuyor. %70 oynadığım oyunlar öyle, birde ben genelde hep alt-range psr'da oldum, 1700 üstü 2-3 oyun girmişliğim var ve su orda çok güzel.

Ayrıca itemleri inventory'den kullanmak çok daha kolaylaştığından, pasif itemlerle yönelmeni tavsiye etmem. Özellikle int oynarken gidip de bloodstone yapacağınza adam gibi hex, orkid, shiva, necronomicon, meka vb. itemler yapın. Blink dagger nerdeyse her heroya harika gidiyor HoN'da (build-in olan heroları saymazsak tabii). Ustelik kullanmak çok kolay olduğundan pozisyon alarak iş yapan herolar (işte şakirdi, enigmaydı...) çok rahatlıyorlar. Oyun mekanikleri oyuncudan yana. Yani aktif itemlerden DotA'da hakkını verememekten korkup kaçınıyorduysanız bile artık ona gerek yok.

Komut falan pek yok oyunda, oyunun modu kurulurken seçiliyor, random atmayı da hero seçme ekranından yapabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
ilk oyunda dotadaki tinker geldi sanırım dsafs oyun başında hiç bir hot key ve dükkanlar çalışmıyordu ondan geri kaldım biraz. baştan başlattım oyunu. o arada bizimkiler ezilmiş.

sevdim ama oyunu
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Abi daha önce hayatında hiç oynamadıysan sipeys den hallice iyisindir zaten.

Heroların itemların çoğu aynı ama metagame i dotadan çok hızlı.
İyce öğrenene kadar sadece denyoların rating farmlamak için oynadığı noob oyunlarına girip biraz ögrenmen lazım.
Mantığını az kaptıktan sonra pati oyunlarına gelirsin.

..............evladı ya.
Mesaj tarihi:
ya arkadaş olarak eklemen lazım burdakileri, onlar oyuna girince görüp davet istersin, ben sana birkaç nick söyleyeyim genelde oyunlarda olan.

ekmek
cons
sesu
Xaenin´
sipeyskeyk
azmodai
neiloth
pyro

vs. vs.

edit: BITTUS
  • Yeni Oluştur...