Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Ben karakalemi nasıl kullanabilceğimi öğrenmek istiyorum. Daha önce 2b-6b kurşunkalemle ciziyordum fakat gölgelendirme istediğim gibi olmuyordu. guardian ın karakalem de cizdiklerini görünce karakalem kullanmam gerektiğini düşündüm. Ancak karakalemin şekli dikdörtgenler prizması şeklinde olduğundan biraz zorluk çekiyorum :) yardım ederseniz biraz sevinirim :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Bak simdi, Sen cizmek istedikten sonra Pastelle ble cizersin,Cunki kendi stillerini yaratmak en iyisi, Neyse kafani utulemiyecegim, Icqn varmi ? Varsa 169206628 Yoksa. Besmele cekip basliyalim bu cile kosuna Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 :) 110525456[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.