Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 duster nissan B0 platformunda uretiliyor, renault un herhangibi platformunda degil :) renault un sadece modus ayni platformda. o da B0 degil, sadece B platformu,yani tekerlek arasi daha dar. duster guzel bir arac. tekrar ediyorum bu noktayi. o paraya hem o kadar ucuz arazi araci bulamazsiniz, hem de parasindan cok daha fazlasini veriyor. ama mucize aramayin bir zahmet :) asagidaki donanim ile 48bin TL pesin fiyati var. 1.5 dci, 110 beygir, 4x4, metalik boya, Look Paketi,Güvenlik Paketi (Yan hava yastıkları + Ön gergili ön emniyet kemerleri + Ön yolcu emniyet kemer ikazı),deri paketi(Deri döşeme koltuklar + Deri direksiyon simidi ve vites topuzu),ESP + ASR en ucuz versiyonu olan 4x2 105 beygir ise klima dahi olmayan haliyle 29bin tl civari. ancak arabaya opsiyon olarak dahi esp,asr ve guvenlik paketi eklenemiyor. bu 3 u bence mutlaka sart. merak edenler icin http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=714 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ya kimseyle tartışmak fln değil amacım, öneri sunun demişler bende önerimi sundum, kaldı ki demek istediğim de buydu yani, gider full donanımlı duster alırsın gayette güvenli yani, istediğin şekilde bir de modifiye edersin, üste paran kalır, elinde de istediğin zamanda çok rahat elden çıkartabileceğin, istediğin gibi kullanabileceğin, gayet donanımlı sıfır bir 4x4 olur. güzelce öneri sunup yardımcı olmak yerine diğer önerileri kötülemekle vakit kaybetmek garip yani. hayır kötüyse kötü dersin de kötü de bir araç değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 xc90'ın gerçekten çok farklı bir havası var. x5'in güçlü günleri bence geçmişte kaldı hemde biraz ayağa düşer gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Catzee said: ya kimseyle tartışmak fln değil amacım, öneri sunun demişler bende önerimi sundum, kaldı ki demek istediğim de buydu yani, gider full donanımlı duster alırsın gayette güvenli yani, istediğin şekilde bir de modifiye edersin, üste paran kalır, elinde de istediğin zamanda çok rahat elden çıkartabileceğin, istediğin gibi kullanabileceğin, gayet donanımlı sıfır bir 4x4 olur. güzelce öneri sunup yardımcı olmak yerine diğer önerileri kötülemekle vakit kaybetmek garip yani. hayır kötüyse kötü dersin de kötü de bir araç değil yani. Abi duster bence de güzel bir araba, fiyatına göre güzel şeyler sunuyor ancak o arabaya güvenli demek yanlış. Donanımları güzel olabilir istedikleri kadar da hava yastığı ekleyebilirler ancak gövdesi güvenli olmadığı sürece o araba güvenli olamaz. Euroncap de zaten arabaları satılan en düşük donanım seviyelerine göre test ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brillant Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-navara-2009-nissan-navara-4x4-le-a-t-platinum-52-900-tl-30157229/detay gibi bir nissan navara bence güzel bir tercih olur tabi şahsi görüşüm . acık navara hayranlığı varda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Daha önce de dedim yine diyorum navara'dan uzak durun. navara nın n-cap sonuçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 lan ben 12 liralık menü diye konu açınca herkes raaeeeg yapıyor simit ye diye, ben de burada yapıcam. raeg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 adam teklifleri duyunca (duster,navaro...) topic'i terketti siz hala yazıyonuz :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 gleoddyn said: Daha önce de dedim yine diyorum navara'dan uzak durun. navara nın n-cap sonuçları ilk navara çok pis fail olmuş ya, plastikten mi yaptılarsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 İlk versiyon navara'nın airbag açılma süresinde problem varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Namessar said: duster nissan B0 platformunda uretiliyor, renault un herhangibi platformunda degil :) renault un sadece modus ayni platformda. o da B0 degil, sadece B platformu,yani tekerlek arasi daha dar. duster guzel bir arac. tekrar ediyorum bu noktayi. o paraya hem o kadar ucuz arazi araci bulamazsiniz, hem de parasindan cok daha fazlasini veriyor. ama mucize aramayin bir zahmet :) asagidaki donanim ile 48bin TL pesin fiyati var. 1.5 dci, 110 beygir, 4x4, metalik boya, Look Paketi,Güvenlik Paketi (Yan hava yastıkları + Ön gergili ön emniyet kemerleri + Ön yolcu emniyet kemer ikazı),deri paketi(Deri döşeme koltuklar + Deri direksiyon simidi ve vites topuzu),ESP + ASR en ucuz versiyonu olan 4x2 105 beygir ise klima dahi olmayan haliyle 29bin tl civari. ancak arabaya opsiyon olarak dahi esp,asr ve guvenlik paketi eklenemiyor. bu 3 u bence mutlaka sart. merak edenler icin http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=714abi 110 beygir suv?? tamam dedigin dogru parasinin karsiligini veriyor da, bir insan neden 110 beygir suv alir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brillant Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 gleoddyn said: Daha önce de dedim yine diyorum navara'dan uzak durun. navara nın n-cap sonuçları dünyam karardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 nissan navara cidden hiç sağlam bir araç değil. bayağı heybetli ve sağlam gibi durmasına rağmen insanı yanıltıyor. hatta bir site tarafından en tehlikeli 10 araç içerisine alınmıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar