cevap Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 merhaba arkdaşlar. arama yapmama rağmen bulamadim.Sorunum ise şu Ben Client imdeki Peperdoll u deyiştirmek istiyorum bana sadece sunu söylerseiz gerisini yaparim Gump Editör deki ID sini belirtirseniz sevinirim.. Şimdiden TŞk ler.
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 paperdoll[signature][hline]tksmtr!
cevap Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ya burda title nin bulundugu alan. Grandmaster Fencer fln fılan ın bulundugu alan iı diyorum.
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hex editor ile editlemen lazim. burdan indirebilirisin hex editor'u yukle ve kullan. Yapim: Yukledikden Sonra Sphereserv.exe Ye gir. Orda TExt Olani Bir Alta Getir. Ve Alta Bos Alana Grandmaster-Master vs. yaz gelicekdir onune onlari istedigin sekilde degisdir.dikkat et Grandmaster 11 Harf Bunu Gecmeyecek bir Sey Bul.
taz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hahaha verilen cevaplar gerçekten komik :P benim verdatamda: 2000 ve 2001 değişik değildir herhalde...[signature][hline]who is tazmanyak?
Öne çıkan mesajlar