cevap Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 merhaba arkdaşlar. arama yapmama rağmen bulamadim.Sorunum ise şu Ben Client imdeki Peperdoll u deyiştirmek istiyorum bana sadece sunu söylerseiz gerisini yaparim Gump Editör deki ID sini belirtirseniz sevinirim.. Şimdiden TŞk ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 paperdoll[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevap Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ya burda title nin bulundugu alan. Grandmaster Fencer fln fılan ın bulundugu alan iı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hex editor ile editlemen lazim. burdan indirebilirisin hex editor'u yukle ve kullan. Yapim: Yukledikden Sonra Sphereserv.exe Ye gir. Orda TExt Olani Bir Alta Getir. Ve Alta Bos Alana Grandmaster-Master vs. yaz gelicekdir onune onlari istedigin sekilde degisdir.dikkat et Grandmaster 11 Harf Bunu Gecmeyecek bir Sey Bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hahaha verilen cevaplar gerçekten komik :P benim verdatamda: 2000 ve 2001 değişik değildir herhalde...[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar