preze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Servar kurdum cafece oynamak istiyoruz ağa nasıl acacam ?? birde servera girip çıktıgımda tekrar servera giremyorum acc hatası werioyr bu nedendir yardımcı olursanız sewinirm şimdiden teşekürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 İlk oncelikle ağa lafını cıkar cok mutlu olucam vallaha :) Neyse ilk oncelikle kurmus oldugun server ana makinada yani diger butun makınaları kontrol edebildigin makinada olması gerekiyor.Arından yerel ag baglantısında firewall varsa ki tam hatırlamıyorum,firewallı kaldır.Ondan sonra butun makinalara aynı ip yi ver ve kısa yoldan herkez oyuna girebilsin..Acc problemine gelince oyun icindeyken accu dosyasına dokunma,dokunduktan sonra save alma.Bu islemi sphere kapalıyken yaparsan acc problemi vericegini zannetmiyorum..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Genor, 12 Ağustos 2004 14:25 tarihinde demiş ki: İlk oncelikle ağa lafını cıkar cok mutlu olucam vallaha :) Neyse ilk oncelikle kurmus oldugun server ana makinada yani diger butun makınaları kontrol edebildigin makinada olması gerekiyor.Arından yerel ag baglantısında firewall varsa ki tam hatırlamıyorum,firewallı kaldır.Ondan sonra butun makinalara aynı ip yi ver ve kısa yoldan herkez oyuna girebilsin..Acc problemine gelince oyun icindeyken accu dosyasına dokunma,dokunduktan sonra save alma.Bu islemi sphere kapalıyken yaparsan acc problemi vericegini zannetmiyorum.. işletim sistemi win98 firewarl yok zanadersem bide her makinaya aynı ipi werirsek makinalar çakışmazmı?? ana makinada yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ben daha önce denemiştim olmuştu illaki server pc ye kurmak gerekmiyor düzgün bir ayar ile yapabilirsin. server ın sphere ini dosyasından server ip sine pc nin ipsini yazmalısın 192.168.0.xxx ( genellikle böyle ama 192.168 kısmı kesin öyledir) server ip sini 192.168.x.xxx yaptıktan sonra diğer pc lerin uo klasöründeki login.cfg yi LoginServer=192.168.x.xxx olarak değiştir. girebileceklerdir.server pc ye koyulmasındaki sebep server ın internet ipsine sahip olmasıdır internet üzerinde gerçek bir kimliği vardır demektir buda.localdeki pc ler server ın üzerinden çıkış yapar onlarda server gibi gözükür ama davranamaz. kör bilgilerle yardım isteyenleride köreltmeyin. server ın internetten girilmesini istiyorsan server pc ye kurman gerekir onun dışında sadece hub ınız online olsa yeterli internetiniz olmasada hub online ise 192.168.x.xxx ip çalışacaktır.[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming Network CSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 genor adam ağa nası açıcam demiş yani ağ varya o işte onu kastetmiş orda "ağa ben bi çişe gidip geliyim" kastetmemiş :)[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preze Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 İlgilendiginiz icinhepinze teşekür ederim . Erutan Genor ağamıza takılma :D Genor Sanada sonsuz sagyımız wardır LLden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preze Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hazır bukdar yardımcı oldunuz bari hazır script warmı yukleyelim Download yapcagım bir adres flam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 işte al sana script :P Paticik [Bu mesaj silent tarafından 13 Ağustos 2004 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar