Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bana göre temel bilgi heryerden alınır üst düzey bilgi için hocaya gidilir. internet bu kadar gelişmiş herşey insanın önüne sunulurken bedavaya denemekten ne çıkar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 motivasyon olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Motivasyon için açarsın aşmış bi gitaristin videosunu izlersin gaza gelirsin. Neyse herkesin öğrenme şekli yöntemi farklı. Ben hocasız öğrendim ekmekçiğimin deyimiyle nothing else matters çalmıyorum ama jason becker şarkılarının bi yerinden tutabiliyorum allaha şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 başta ders alcaksın ki işi kap asıl. alıştırma nasıl çalışılır, metronom vs. öğrenirsin. temeli aldın mı asıl gerisini kendi çalışmanla halledersin. önce öğrenmen gereken nasıl çalışman gerektiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Friedman said: Motivasyon için açarsın aşmış bi gitaristin videosunu izlersin gaza gelirsin. Neyse herkesin öğrenme şekli yöntemi farklı. Ben hocasız öğrendim ekmekçiğimin deyimiyle nothing else matters çalmıyorum ama jason becker şarkılarının bi yerinden tutabiliyorum allaha şükür friedman gibi çalmıyosundur umarım:D medyum keto gibi tutuyo gitarı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Penayı çok güzel tutuyo temelinde sweep atarken penanın ucunu 1mm bırak 2mm bırak diye ezbere konuşanlara çok güzel bi kapak. Bir de diyorum ki ben tmm tabiki öyle öğrenceksin de yani eğer ki öğrenebiliyorsan youtubedan öğrenirsin öğrenemezsin değil. Ha sana uymuyosa ders alır öğrenirsin. Ben interneti sadece bir seçenek olarak söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 teknigin yanlis oturmasi yalan demissinde, bak bende hic kursa gitmedim. daha dogrusu gittim de gittigim adam sen gitar calamassin dedi biraktirdi bana kursu. simdi az buz bisiler caliyorum calmasina da, oturup izlesen beni aglarsin heralde. pena tutusum, gitari tutusum vs hepsi kulliyen yanlis. shreddingi bile bi tuhaf yapiyorum. ne kadar istersem isteyim mesela tusem istedigim kadar temiz olmuyor, distte fark etmesede clean bisi caldigimda kendimden igreniyorum ara sira sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 kayıt koysana çok merak ettim sdf. hocanda bambaşkaymış şevk mevk bırakmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Bana göre tek kural vardır abi çalabiliyosan nasıl çaldığının önemi yoktur istersen penayı ağzınla tut çal çalıyosan çalıyosundur. Ama sen ses düzgün çıkmıyo demişsin onlarında dersi var aslında internette sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 http://www.rockgitar.com/ şeker gibi adamdır. ders verirken de gerçekten hoca olur. süper insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 senko said: teknigin yanlis oturmasi yalan demissinde, bak bende hic kursa gitmedim. daha dogrusu gittim de gittigim adam sen gitar calamassin dedi biraktirdi bana kursu. simdi az buz bisiler caliyorum calmasina da, oturup izlesen beni aglarsin heralde. pena tutusum, gitari tutusum vs hepsi kulliyen yanlis. shreddingi bile bi tuhaf yapiyorum. ne kadar istersem isteyim mesela tusem istedigim kadar temiz olmuyor, distte fark etmesede clean bisi caldigimda kendimden igreniyorum ara sira sdf Gitari tutusta nasil bir hata oluyor anlamadim ben orasini, isteyen istedigi gibi tutar, V kasa calan adamlar 70 derece aci yapiyorlar normal ile, havaya bakiyor headstock mesela, ben de flamenkocu gibi ortaya koyup caliyorum, garip garip bakabiliyor insanlar ehaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar