Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektro gitar dersi arıyorum

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Friedman said:

Motivasyon için açarsın aşmış bi gitaristin videosunu izlersin gaza gelirsin. Neyse herkesin öğrenme şekli yöntemi farklı. Ben hocasız öğrendim ekmekçiğimin deyimiyle nothing else matters çalmıyorum ama jason becker şarkılarının bi yerinden tutabiliyorum allaha şükür

friedman gibi çalmıyosundur umarım:D medyum keto gibi tutuyo gitarı herif.
Sosyal ağlarda paylaş

Penayı çok güzel tutuyo temelinde sweep atarken penanın ucunu 1mm bırak 2mm bırak diye ezbere konuşanlara çok güzel bi kapak.

Bir de diyorum ki ben tmm tabiki öyle öğrenceksin de yani eğer ki öğrenebiliyorsan youtubedan öğrenirsin öğrenemezsin değil. Ha sana uymuyosa ders alır öğrenirsin. Ben interneti sadece bir seçenek olarak söylüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

teknigin yanlis oturmasi yalan demissinde, bak bende hic kursa gitmedim. daha dogrusu gittim de gittigim adam sen gitar calamassin dedi biraktirdi bana kursu.

simdi az buz bisiler caliyorum calmasina da, oturup izlesen beni aglarsin heralde. pena tutusum, gitari tutusum vs hepsi kulliyen yanlis. shreddingi bile bi tuhaf yapiyorum.

ne kadar istersem isteyim mesela tusem istedigim kadar temiz olmuyor, distte fark etmesede clean bisi caldigimda kendimden igreniyorum ara sira sdf
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

teknigin yanlis oturmasi yalan demissinde, bak bende hic kursa gitmedim. daha dogrusu gittim de gittigim adam sen gitar calamassin dedi biraktirdi bana kursu.

simdi az buz bisiler caliyorum calmasina da, oturup izlesen beni aglarsin heralde. pena tutusum, gitari tutusum vs hepsi kulliyen yanlis. shreddingi bile bi tuhaf yapiyorum.

ne kadar istersem isteyim mesela tusem istedigim kadar temiz olmuyor, distte fark etmesede clean bisi caldigimda kendimden igreniyorum ara sira sdf

Gitari tutusta nasil bir hata oluyor anlamadim ben orasini, isteyen istedigi gibi tutar, V kasa calan adamlar 70 derece aci yapiyorlar normal ile, havaya bakiyor headstock mesela, ben de flamenkocu gibi ortaya koyup caliyorum, garip garip bakabiliyor insanlar ehaha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...