Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ofsenkocayadakaçarsınyakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 kocaya dahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Sparkcaster said: of sen kocayada kaçarsın yakında hayir ya köyden getirtcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 alman köylüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 HANS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 vaniLLe said: ben anaokulundan beri okuldan kacmaya basladigim icin, bizimkiler hazirlikli böyle seylere. ''belliydi zaten!'' derler anca. diyen kız it gibin çalışıyor yalnız sene içinde. yutmayın bu numarları.. çalışmadım diyip A alıyorlar bunlar bkz. vaniLLe said: ha bi de insan 85 alinca üzülür mü, ben üzülüyorum. kafayi yedim cünkü. byee. ders yazınca bin tane sonuç çıkyor zaten vanille den.. yarın öbürsü gün doktora ile gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Sparkcaster said: alman köylüsü mü hayir age of empire köylüsü akiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Sparkcaster said: ofsenkocayadakaçarsınyakında uehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 dassaa falcon punch yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 dasaaa said: vaniLLe said: ben anaokulundan beri okuldan kacmaya basladigim icin, bizimkiler hazirlikli böyle seylere. ''belliydi zaten!'' derler anca. diyen kız it gibin çalışıyor yalnız sene içinde. yutmayın bu numarları.. çalışmadım diyip A alıyorlar bunlar bkz. vaniLLe said: ha bi de insan 85 alinca üzülür mü, ben üzülüyorum. kafayi yedim cünkü. byee. ders yazınca bin tane sonuç çıkyor zaten vanille den.. yarın öbürsü gün doktora ile gelir.. ehue zaten akademisyenlik düsünüyorum. ev hanimindan cok kariyerci olcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bence ev hanımı ol. ev hanımı olup 5000 üzeri aylık geliri olanlar var ahaushaush. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 nazire senlendirici her zaman idolüm olarak kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bana ayda 5000 lira versinler ben bile ev hanımı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bana ayda 5k verseler ben yine calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ehua. sosyoloji okuyanlar yok mu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ama hobi olarak çalışırsın, evde çalışırsın... çocuklarla çalışırsın işte.. o da bi iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yok, çocuk sahibi olmak saks insanlar kapıyı açamıyorlar. bebeğimi besliyodum. ay çocuk var. aman bebek var. ı-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 e turşunu mu kuracak adam senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 @bella 5k ne için veriyor sana adam? yemek çamaşır ve isterse çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abi bana kimse bişi vermiyor ehuaeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 valla çoğunun yardımcısı vardı, yabancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 söylüyoruz işte. yarın 5k veren biri çıkarsa bil ki gün gelecek çocuk bella pl0x da diyecek. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 of cok zor seyler ya. cocuk mocuk, evlilik bidi bidi. ben ona 5 k veriyim o evde dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 evet ya ben mesela hiç çocuk doğuramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar