Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

webber olayı


oldun

Öne çıkan mesajlar

ntv said:

Webber'in öfkesi dinmiyor
12 Temmuz 2010 13:50 | NTV Spor

Red Bull Formula 1 takımı, Mark Webber'in Britanya'da elde ettiği zafere doya doya sevinemedi. Webber, sıralama turlarından önce yeni ön kanadının takım arkadaşı Vettel'e verilmesine hala kızgın. Takım patronu Horner ise Webber'i sakinleştirmeye çalışıyor.

Pek çok kişi hafta sonu Mark Webber'in yerinde olmak isterdi. Avustralyalı pilot, Britanya'da bu sezonki 3. galibiyetini elde etti. Ancak Webber'in gündemindeki en önemli konu bu galibiyet değil, takımıyla yaşadığı anlaşmazlık.

Takımın, sıralama turlarından önce, elindeki tek yeni ön kanadı Webber'in otomobilden çıkarıp Vettel'e vermesi, yıldız pilotu kızdırdı. Vettel, bu yeni ön kanat ile pole pozisyonuna yerleşti ama yarışı 7. sırada bitirdi. Webber ise 2. cepten başladığı yarışı zafer ile tamamladı ama sakinleşemedi. Avustralyalı sürücü, yarıştan hemen sonra pistte yavaşlamaya çalışırken takım telsizine “Takımın ikinci pilotu için hiç de fena bir başarı değil” diye konuştu. Bunu daha sert bir açıklama izledi. Webber, “Böyle olacağını bilseydim sözleşmemi gelecek yıla uzatmazdım” dedi ve ekledi “Bundan sonra neler olacağını göreceğiz.”

Red Bull'un patronu Christian Horner ise hafta sonu yaşananların Vettel'in kayırıldığı anlamına gelmediğinde ısrar ediyor. Takım patronu, karar aşamasında yapabileceği en adil seçimin, pilotların şampiyona sıralamasındaki yerlerine bakmak olduğunu, tarafların bir araya gelip sorunu çözeceğini söylüyor.

said:


bu olayın oldu yarısı izleyenler var mı nedir ne deildir baska bişe bilen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...