lvfll Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mutamin's challenge questinde level 3'te gam isimli bir sahisi yanlislikla oldurmem sonucu bazi seylerden suphelenir oldum cunku recall yapip temple of tyr'a gittigimde celiandros gibi isimli bir sahis god mode'a girdi ve hicbir damage veremedim bu nedenle boyle bir sey yasayan olduysa bana yardimci olabilir mi acaba ? tam cozume baktim fakat konuya hic deginilmemis tek care burasi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 gam kim o cücemi?dungeonsda bi cücüe var sana saldırınca bazen sen ona hotile durumu8na düşemiosaun ama o sna saldrıo onu öldrğümek serbest[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 templeof tyrdaki adama neden saldirdin ki? o yardim ediyordu sana :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lvfll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 saldirmadim otomatik olarak hostile oldu adam ama sanirim bu bir bug di cunku bir onceki save'den aldigimda tekrar mavi olarak karsima cikti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar