Fylonde Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Arkadaşlar php ile ilgili basit bir program ricam olacak eğer yardım etmek isteyen olursa özel mesaj ile irtibata geçerse sevinirim. Paticik halkı yardımlarınızı bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Nasıl basit? Php için Dreamweaver kullanıyorum ben.. Tam link istiyosan bilemedim ama google da bi arat istersen.. html php vs hepsini kapsıyo.. güzel program.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abi ben de konuyu açıklamadan pm ile yardım istemeye ayar alıyorum. burası facebook gibi bir ortam değil ki.. forum. ayrıca "program" dediği, editör ya da ide değil sanırım. yani bir şey yaptırmak istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 konuyu anlat sonra pm atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Ayrıca dreamweaver için http://www.adobe.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar