Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kratos'un tanrıları öldürmekteki amacı

soulberry

Öne çıkan mesajlar

di said:

Cassiline said:

GoW'un olayı attack spamleyip milletin ağzını kırmak, arada bir combolara girip "ZAHUAHEUAHU NE KOYDUM LAN" diye gülmektir.

Bu olayı inanılmaz güzel yaşatıyor adama, oyunu bıraktığında hakikaten adam dövmüş gibi tatmin oluyorsun ama bunun dışında da çok fazla derinlik aramamak lazım.

Su.

Bir de "begenmiyorsaniz oturun yazin, onu oynayalim" dedirtiyorsunuz adama.

ben oyun yapsam sen beceremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Revangelis said:

okuduğunu anlamakta güçlük çeken patiler var sanırım
ben oyunun kötü olduğunu söylemedim, hangi nedenle ne taraflarını sevmediğimi ve özellikle 2. oyunda sıkıldığımı söyledim

di said:
Son lafin da bana olsun hadi.

Kendin de diyorsun ben begenmedim diye, ben de benim icin soyle boyle cok guzel diyorum. Buna ragmen hala cok kotu su yok bu yok diye elestiriyorsaniz kalkip derim tabiki "gel daha guzelini yap" diye.

Futbol maci izlerken o oyle mi vurulur demeye benziyor bu. Bi in bakalim sahaya sen nasil vuruyorsun ?

Her ne kadar vuramayan kisi profesyonel olsa ve isi duzgun vurmak/oynamak bile sahada durum bambaska olabiliyor.

Kaldi ki oyunu yapan adamlar yapamamis diye birsey de yok. GOW'dan beklenti buydu, adamlar da onu yapti.

ne zaman demişim çok kötü diye, ne zaman şu yok bu yok demişim gösterir misin?
ayrıca beğenmediğim şeye saygı duymak zorunda değilim, istediğim gibi eleştiririm ama şimdiye kadar saygısız birşey söylediğimi de düşünmüyorum ne oyuna ne oyunculara karşı.
ağzımdan çıkan en sert laf beğenenleri anlamıyorum demem oldu ki bunu da açıkladım, sonuçta zevk meselesi.
hala gelip bana milyon dolar bütçelik oyuna daha güzelini yap demen çok başarılı evet.

Abi baskasina yazdigim seyi ustune alinip sacmaliyorsun, sonra ona da "bunun icin demistim" dusuncesiyle cevap verince daha da sapitiyorsun. Neymis ayar oluyormussun. Ben de bunlara ayar oluyorum buyur.

Madem oyle bisey demedin, ne diye kalkip alintilayip cevap veriyorsun ?

Oturup uzun bakamicam kim yazmis diye -lakin ofisteyim- lakin cok istersen bakip yazarim bir ara.
Sosyal ağlarda paylaş

kratos'un tanrıları öldürmekteki amacı neydi?

a)anasına, babasına küfretmişler hep.. piçsin sen demiişler, yalancı yalancı diye etrafında çember halinde dönüp alkış tutmuşlar.
b)töre
c)garo mafyan
d)miras
e)buraları hep dutluktu

cevap

a şıkkı.
nasına, babasına küfretmişler hep.. piçsin sen demiişler, yalancı yalancı diye etrafında çember halinde dönüp alkış tutmuşlar.
http://www.youtube.com/watch?v=bExglxV6jtQ
http://www.youtube.com/watch?v=uDPGxqazMD4&feature=related

Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Revangelis said:

okuduğunu anlamakta güçlük çeken patiler var sanırım
ben oyunun kötü olduğunu söylemedim, hangi nedenle ne taraflarını sevmediğimi ve özellikle 2. oyunda sıkıldığımı söyledim

di said:

Kendin de diyorsun ben begenmedim diye, ben de benim icin soyle boyle cok guzel diyorum. Buna ragmen hala cok kotu su yok bu yok diye elestiriyorsaniz kalkip derim tabiki "gel daha guzelini yap" diye.

Futbol maci izlerken o oyle mi vurulur demeye benziyor bu. Bi in bakalim sahaya sen nasil vuruyorsun ?

Her ne kadar vuramayan kisi profesyonel olsa ve isi duzgun vurmak/oynamak bile sahada durum bambaska olabiliyor.

Kaldi ki oyunu yapan adamlar yapamamis diye birsey de yok. GOW'dan beklenti buydu, adamlar da onu yapti.

ne zaman demişim çok kötü diye, ne zaman şu yok bu yok demişim gösterir misin?
ayrıca beğenmediğim şeye saygı duymak zorunda değilim, istediğim gibi eleştiririm ama şimdiye kadar saygısız birşey söylediğimi de düşünmüyorum ne oyuna ne oyunculara karşı.
ağzımdan çıkan en sert laf beğenenleri anlamıyorum demem oldu ki bunu da açıkladım, sonuçta zevk meselesi.
hala gelip bana milyon dolar bütçelik oyuna daha güzelini yap demen çok başarılı evet.

Abi baskasina yazdigim seyi ustune alinip sacmaliyorsun, sonra ona da "bunun icin demistim" dusuncesiyle cevap verince daha da sapitiyorsun. Neymis ayar oluyormussun. Ben de bunlara ayar oluyorum buyur.

Madem oyle bisey demedin, ne diye kalkip alintilayip cevap veriyorsun ?

Oturup uzun bakamicam kim yazmis diye -lakin ofisteyim- lakin cok istersen bakip yazarim bir ara.

iki kere daha okudum da ben mi anlamıyorum yoksa ofiste işler çok yoğun da öyle random cevap mı veriyosun kim yazmış okumadan

di said:

Revangelis said:

son olarak, sanki oyunu kendisi yapmışcasına fanatikçe savunanlar ve "beğenmediysen daha iyisini yap" zihniyetinin, "neden insanlar bunu beğeniyor, çok düşük yaşam formlarısınız" zihniyetinden farkı yok

son lafım maniye değil tabiki

bu laflar bana değil mi şimdi
kendi kendine mi konuşuyorsun?
yoksa ben o cevabı başkasına yazdım diyip ayar verme çabası mı var?
Sosyal ağlarda paylaş

Revangelis said:

iyi de, sen benden alıntı yapıp cevap verince tabiki üstüme alınırım ne bekliyodun?

çok istiyorum kime yazdın şu laflarını lütfen bakarmısın?

Yahu ben dedim "begenmediyseniz daha guzelini yapin" diye. Ben daha hic bi halti alintilamadan once yazdigin cumle "daha iyisini yap diyenler" diye biseydi. Ustume alindim cevapladim.

Benim yazdigim seye ithafen yaziyorsun, sonra da neden alintiladin o zaman diyorsun. Saka mi nedir bu ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
son olarak, sanki oyunu kendisi yapmışcasına fanatikçe savunanlar ve "beğenmediysen daha iyisini yap" zihniyetinin, "neden insanlar bunu beğeniyor, çok düşük yaşam formlarısınız" zihniyetinden farkı yok

evet bunu sana dedim
said:

diyerek cevap verdin ki evet sanaydı
said:

bu son başkasına yazdığın şey dediğin beğenmiyorsan iyisini yap lafı ise, e evet beğenmediğimi daha önce belirttiğim için bana dediğin bir laf, e tabi ki cevap vericem ne yapmalıydım?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sinematiklerini begenmezsin, senaryosunu begenmezsin grafikleri kotu dersin

yok lanbu haksızlık sayılır..

tuşlara TAPARA TAPARA basıyorsun ve oyun bitiyor kısmı bir gerçek ama. ne abi bu europa universalis mi? arada fazla düşünmeden TAPARA TAPARA tuşlara basma oyunu işte.. mindless button masher bi oyun.. dünyanın anlamını mı verecek hani..

eğlenceli ama tuş dövme oyunu..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadasim bana yazdigin seye cevap verdim ben de iste. Benim lafimi alintiliyorsun "bu ne" gibisinden, ben de gerekcemi yaziyorum. Sonra ustune "ben bunu mu dedim" diyorsun.

Saka misin ? Alinacak yer mi ariyorsun nedir ? Sen demediysen susu yok busu yok diye baskasi dedi.

Bunu da anlamadiysan bildigin kitsin artik.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Revangelis said:

bu ne abi bu ne
alıntıladıktan sonra bana cevap verirken arada bunu dersen sonra bana cevap vermeye devam edersen alınmayayım da ne yapayım yahu

ayrıca kıtsın falan diyerek hakaret seviyesine kadar ulaştın tebrik ederim
Sosyal ağlarda paylaş

Revangelis said:

di said:

Revangelis said:

bu ne abi bu ne
alıntıladıktan sonra bana cevap verirken arada bunu dersen sonra bana cevap vermeye devam edersen alınmayayım da ne yapayım yahu

Bak anahtar kelime orda. Kalin yaptim. Elestiriyorsun degil, elestiriyorsunuz. Sen ustune su niye soyle degil, boyle olsaydi dedigin kismi al, baskasi boyle oyun mu olur dedigi kismi alsin.

Oldu mu simdi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...