_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 alan yetkileleri ve üyelerin fikri üzerine oyunlarımı tek topic altına topluyorum.zaten biliyorsunuz oyunlarımı ama tek konu altında olmasında fayda var. (oyunlar imzamda duruyor.)[signature][hline] Ekibimiz Team 18 Tarafından Hazırlanmış Oyunlar: 1945:Final Fronts ve Castle Battle buglar ve türkçeleştirme çalışmalırı dolayısıyla bakımda. Pojo(Yeni) Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. [Bu mesaj _mojo_ tarafından 13 Ağustos 2004 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 benim anlamadığım nokta: nasıl hergün yeni bir oyun yapıyorsun? ya bir game creater kullanıyorsun (normal bişi tabi ki, laf söylemiyorum) ya da en azından grafikleri bi yerlerden buluyorsun. çünkü bu oyunları yazsan bile grafikleri bay zaman alır.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bunlar yeni değilki önceden beri vardı ben foruma üye değildim :).[signature][hline] Ekibimiz Team 18 Tarafından Hazırlanmış Oyunlar: 1945:Final Fronts ve Castle Battle buglar ve türkçeleştirme çalışmalırı dolayısıyla bakımda. Pojo(Yeni) Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yeni demişsin de ondan şaşırmış insanlar :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ehem tek konu bu oluodu ama :)[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yaw illaki bi Game emulator ı vardır bunun dur bakiyim oyunları indiriyim bulurum :) cünki coğu oyun programlarını denemiş adamım.Genesis 3d oyun motorundan tutun crystal 3d oyun motoruna kadar hepsini ellemişimdir.ama hiçbirinden bişey anlamadım :D[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar