deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Arkadaşımın ricası üzerine açıyorum bu topic'i, kendisi acc.ın ilk sahibi ve tüm bilgileri ondan alacaksınız/ödemeyi ona yapacaksınız. Herneyse; Yerbezi - Belf Holy Paladin Karakterde ayrıca prot ve biraz retri gearı da var. Epic flying mountu vs. herşeyi tamam, acc.ta ne kadar para olduğunu bilmiyorum ama en az 1k civarı para vardır. Ayrıca acc.ta 65 lvl civarı bir warrior var full heirloomlu. Fiyatı 100 lira, acc.ı satıp sc2 collector's edition alacakmış, satma nedeni de o. Eğer ilgilenirseniz bana ÖM atabilirsiniz ya da buraya yazın, ben size e-mail adresini ulaştırırım arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 o isim ne haci boktorbasi koysaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Revenant said: o isim ne haci boktorbasi koysaymis o kadar da komik değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 paticik kuralı bu. Troll ile yaşamayı öğren :) Harbi saçma bir isim tutamadım kendimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Adam isterse Yalabeni koyar yani ne yapalım, sırf isim için almayacak varsa cebimden vereyim parasını name change atsın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 baya ucuzmuş. account zaten 60 liraya geliyor en ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 deadwoll said: Adam isterse Yalabeni koyar yani ne yapalım, sırf isim için almayacak varsa cebimden vereyim parasını name change atsın lol zaten konuyu sen açmasaydın daha çok trollenirdi :) dallanır budaklanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Karakterin ismini taşbezi yaptık, UP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ALIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ALMAYANI DÖVÜYORLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 UP UP AND GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar