Ethereal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Arkadaslar bana para kasmaktan daha dogrusu kasmaya calismaktan daral geldi 3 m para almak istiyorum TL olarak karsiligini vericam aranizda satmak isteyen varsa 1 mi ne kadardan satar lutfen yazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ethereal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Arkadaslar birakan varsa charda alabilirim yani acc olarak lvl kac oldunu yazin item filan vardir heraldi lvline gore lvlini filan yazin ne kadar oldugunu ayzin anlasirsak neden olmasin ben daraliyorum kasarken oyun guzel ama cok kasiyosun oda bana gelmiyo:) Birde classi filan yazarsaniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 pazar alanında bakın azıcık satanlar vardıç[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 [signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu [Bu mesaj kermit_frog tarafından 13 Ağustos 2004 09:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cele Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 slm ben acc'tumu satmak istiyom bazi nedenlerden dolayi ilgilenirsen beni ara yada mail at server : bartz lvl 35 darkelf assasin:c.maingauchi + full manti set lvl 25 scavenger lvl 25 oracle :silahi yok ama full elven mith seti var tel : 0 535 8965133 mail : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ethereal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Cele sen msn i yazarsan ii olur ilk bir anlasalim ggerekirse knosuruzda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar