RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 2010 Dünya Kupası final maçının son düdüğü ile sevince boğulan İspanya'da, Daniel Güiza'nın "Kutlamalar için henüz çok erken" şeklindeki açıklamasına anlam verilemedi..""> "-> 2010 Dünya Kupası final maçının son düdüğü ile sevince boğulan İspanya'da, Daniel Güiza'nın "Kutlamalar için henüz çok erken" şeklindeki açıklamasına anlam verilemedi.." said: zaytung :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 hahah süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 kusuяa вaкмa γσllaмaк zσяuηdaγiм isмiм мєlis 1 γaŞiηdaγiм вiя ÖlÜγÜм вєηi ÖldÜяdÜlєя єĞєя вu мaili 10dк iÇiηdє 15 кiŞiγє qÖηdєямєzsєη вuqÜη aкŞaм γaтaĞiηiη вaŞiηda σlaćaĞiм вiя вiÇaкla sєηi ÖldÜямєк iÇiη qєlєćєĞiм allah я izasi iÇiη єĞєя γσllaяsaη γaкlaŞiк 4 тaηє sєηi sєωєη кiŞi saηa aÇilaćaк ćuмaятєsi qÜηÜ σpÜlєćєкsiη ... ziηćiяi вσzмa sєωdiĞiη Çσćuк ωєγa кiz saηa γaяiη Çiкмa тєкlif єdєćєк Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Olivies said: kusuяa вaкмa γσllaмaк zσяuηdaγiм isмiм мєlis 1 γaŞiηdaγiм вiя ÖlÜγÜм вєηi ÖldÜяdÜlєя єĞєя вu мaili 10dк iÇiηdє 15 кiŞiγє qÖηdєямєzsєη вuqÜη aкŞaм γaтaĞiηiη вaŞiηda σlaćaĞiм вiя вiÇaкla sєηi ÖldÜямєк iÇiη qєlєćєĞiм allah я izasi iÇiη єĞєя γσllaяsaη γaкlaŞiк 4 тaηє sєηi sєωєη кiŞi saηa aÇilaćaк ćuмaятєsi qÜηÜ σpÜlєćєкsiη ... ziηćiяi вσzмa sєωdiĞiη Çσćuк ωєγa кiz saηa γaяiη Çiкмa тєкlif єdєćєк t'yi r gibi görünce fena anlamlar çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Bittus öfff su içerken okudum. Gidiyodu LCD ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bütün R leri T diye okudum hiç bi anlam cıkaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 t leri r gibi okucaktın aynlıs olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 akşamdan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ben yolladım, teyzem bana açıldı beyler, sizde okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 cumartesi günü öpülücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 http://video.mynet.com/spor_vdo/Casillas-canli-yayinda-opuyor/626188/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ilkokulda sevdiğim kız "benle çıkar mısın?" STOP "ama merdivenden ehiehi" dyip kaçmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar