Korax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-nokia-2-aylik-cok-temiz-nokia-n900-ankara/detay Ahanda link, iphone 3gs 4g falanda olur fiyata göre. Tekliflere acigim, paticikten olursa indirimde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 garanti durumunu yazmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Valla aleti alali 2 ay oldu, sifir aldim. Satin aldigim eleman seri numarasindan uluslararasi garanti falan filan biseyler zirvaladi, amerikadan getirmisti. Alet turkiyede official olarak zaten satilmayacakti(sanirsam halende öyle, kvk veya genpa falan getirmiyo cunku). Yani uluslarasi garanti olayi falan nasil oluyo bilmiyorum, var yada yok desem yalan söylemis olcam, bilmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 900 lira ettim fiyati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 iphone alcam diom, acil satmam lazim diom, 850 yaptim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 korax sen nerden aldin abi sahibinden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 yok abi, ben arkadasimdan almistim, 1 haftalik falanken alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ok abi bende sahibindende satmistimda n900 umu merak ettim aceba sana mi sattim diye cok guzel bi alet ama lanet gibi bi isletim sistemi war resmen yazik o hardware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 abi aslinda cok memnunum alettende, iphone application yogunlugu ustun geldi artik. yurtdisina providerlar 3g ile mesaj atmak istiyorum, Fazla secenegin yok program konusunda, providerlarda kisitli. Bugun o konuda her providerin iphone icin programi var nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar