onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Nedir Bu parayla staff olma işi ya allah aşkina birisi açiklasin ?. ya server kuruyorsun anadık zebula scriptlerini koyuyorsun birde ustune ustluk para istiyorsun bukadar yüzsüzlük olurmu ya. Excalibur denılen shard da ayni şeyi yaptı 10 - 15 tane staff aldi kişi başina 25-30 m aldilar adamlar banka hesabi açtirdilar paralari aldilar 2-3 ay sora shardi kapattılar bu kadar saçma olay olurmu ya ? UO NUN ADINI BU YUZDEN KOTUYE CIKARANLARI KINIYORUM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: onurcanekinci, 10 Ağustos 2004 16:10 tarihinde demiş ki: Nedir Bu parayla staff olma işi ya allah aşkina birisi açiklasin ?. ya server kuruyorsun anadık zebula scriptlerini koyuyorsun birde ustune ustluk para istiyorsun bukadar yüzsüzlük olurmu ya. Excalibur denılen shard da ayni şeyi yaptı 10 - 15 tane staff aldi kişi başina 25-30 m aldilar adamlar banka hesabi açtirdilar paralari aldilar 2-3 ay sora shardi kapattılar bu kadar saçma olay olurmu ya ? UO NUN ADINI BU YUZDEN KOTUYE CIKARANLARI KINIYORUM ! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bunlar normal şeydir karakter satma fln ama free shardlarda olmaması lazım cunki adı üstünde free işe yaramaz serverlar staff dan para kıranları ise kınıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ben Staff Uzerınden Para Kazanma Ile Kurdugunuz Bagıntıya Bır Anlam Veremedim.Bır Dusunun Sırketler Sponsor Olmak Icın Can Atmıyorlar. Hostıng Yapıyorlar Ve Tanıdık V.s Olmassa Fıyatlar Yuksek.Kımsede Parayı Sokaktan Supurmuyor.Dogal Olarak Staffdan Bır Mıktar Para Alarak Kendı Yuklerını Hafıfletıyorlar ve Sphere Server Kurması Zaten Yeterınce Agır Bır Yuk. Bırde Para Konusu COk Sıkıcı Bır Hal Alıyor !!![signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 valla açık konuşçam emulator sharda para veren adam gerizekalıdan öteye gidemez[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Arkadasım Bende Sana Acık Konujayım Buldugun Sponsorda Olsa En Kral Sırkette Olsa Verdıgı Baglantıda SErver Acana Gerızekalı Derım NEbula Dıyıceksın Ama Adamlar Artıq Sırketlestı Bır Ara nebulanın ne Cektıgını Herkez bılıyor.[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Chedipe bu başlığa yazdığın 2 cevaptada haklısın bana göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bakın beyler stafftan para almak tam bir sacmalık ben staff olmak icin para wericegime gider oside oyun oynarım sozum meclisten dısarı fakat bugun stafftan para toplıyan adam bence yarın serverda edit yapar para alır madem bir server kurucaksın sponosorun olmadan bole bir ise girmen icin senin sponsorluk weriyo olman lazım neyse beni cok fazla ilgilendirmez bazılarınızla cok zıtlastık ama kusura bakmayın internet cafelerden ewinizdeki makinalardan server olmaz allah askına yapmayın insanları biseyleri yanlıs bilmelerini saglamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Uo için zaman harcıyacak-oyuncular için desek daha doru- kişi olucaksınız bide üstüne bunun para vericeksiniz.Bu bence saçmalık çünkü birileri için orda çalışmış olucam yani gereksiz eğer böyle olucaksa server açılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Batido, 10 Ağustos 2004 17:27 tarihinde demiş ki: bakın beyler stafftan para almak tam bir sacmalık ben staff olmak icin para wericegime gider oside oyun oynarım sozum meclisten dısarı fakat bugun stafftan para toplıyan adam bence yarın serverda edit yapar para alır madem bir server kurucaksın sponosorun olmadan bole bir ise girmen icin senin sponsorluk weriyo olman lazım neyse beni cok fazla ilgilendirmez bazılarınızla cok zıtlastık ama kusura bakmayın internet cafelerden ewinizdeki makinalardan server olmaz allah askına yapmayın insanları biseyleri yanlıs bilmelerini saglamayın Bakın Kımse Yenı Bır SErverı sponsor Olmas. Player Cok Olucak Adam Reklamın Gerı Donucegını Bılıcekkı Sıze Sponsor Olucak. Ve Sunuda Bılınkı Su Ankı Doruknetın Sponsor Oldugu Nebula , North Zamanında Sılencerın Evındekı 128 Kbit Baglantıda Baslamıstır. Dıkkatınızı Cekerım. Ve Oncedende SOledım hıc Bır Fırma Reklam Donusu Olucagını Bılmeden Baglantı Verıp Sponsor Olmas...[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ve Bugun Staffdan Para Alan Adam Edıt Yapar Para Alır Demıssın. Mantıgına Ve Kudugun Bagıntılara Hayran Kaldım. Ben Su An Ankaranın Gobegıne Inıp Kızılaya Gıtsem Ph Acık Olmuyucak Bır SErver Acıyorum Account Bası 30 Mılyon Desem Kendı Basıma Hosting Sırketı Acarım Szılerı Anlamıyorum.Gorusme Yapmadan Bılgınız Olmadan Dıyemıyıcek Ne KAdar VAr Yok Bılemıyorum ama Anlamıyorsunuz Sanırım. Bu Islerden 1 HAftadır Turkıyenın Her Tarafından Trabzondakı host Fırması Ile Bıle Gorustum Ama Soeldıgım Gıbı Reklam Donusu Olmadan Sponsor Olmak ıstemıyorlar. Ve Hangı Player Bır Oyun Sıtesınden Gordugu Reklam ıle Gıdıp Alıs Verıs Yapıyor. Belkı 10 Belkı 50 Ama Sayılıcak Kadar Az !!!!![signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Sen Para mı verdin? Verdi isen; - kapanabileceğini düşünmedin mi? - Zorla mı aldılar seni staff'a? - Staff dan para alan bir shard a neden staff olma gereği duydun yada para alınacağını ögrenince neden bırakmadın? Bu tip shardlar ne kadar gidebiliyor Türkiye'de Eger parayı shard için harcıyorlarsa birşey diyemem ama ceplere atıyorlarsa ayıp![signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bak chedipe suanda 60 kisi calısanı olan bir isyeri sahibiyim sabancı holding koc holding boyner holding gibi sirketler basta olmak uzere bircok firmanın isini yapmaktayız is gorusmesi ne demek bana anlatma o yuzden inan bana senden daha ii biliyorum insanları ikna ettikten sonra o işte batıcagını bilseler bile o ise girerler sadece konusma kabiliyeti gerekir bunun icin neyse yinede herkes kendi bildigi gibi yapsın Saygılarımla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Tcpip Cok Iyı Yere Deyınmıssın Sen Parayı VErdınde Servera mı Yatırmadılar. Cebemı Attılar. Attılar Iste NErden Bılıyosun. PAra Verdıgın Halde SErverda Lag Var YAda Benzerı SEyler Ve Sen Nıye bu Sartlar Altında Devam Edıyorsunuz.Kımse Sıze Yalvarmıyor Sen PAra Verde Bızde SErverı Ilerletelım diye. Hıc Bır SEyın Farkında Olmadan Konusuyorlar. KeSın Kendısı Bır sponsor Bulmustur.256Kbit Ile Aylık 30 gb Trafıkle Burda Solenıyordur Mıllete!!![signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 MAdem Bu Olayı Cok Iyı Bılıyorsun . NEden 2 Ay Sonra Kapanıcak Bır servera Para YAtırdın Neden Anlıyamadın¿ Insanların Benı Cok Gulduren Yonude Bu Iste. Kulakdan Dola Bılgıler Ile Ortaya Solentı Atmak[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe [Bu mesaj Chedipe tarafından 10 Ağustos 2004 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Proxa, 10 Ağustos 2004 17:20 tarihinde demiş ki: valla açık konuşçam emulator sharda para veren adam gerizekalıdan öteye gidemez işte bunu anlatmaya çalışıyorum asla ve asla emülator işine para vermeyin playersanız. ama Server'ı kurcaksanız en cok para owner dan cıkar cünki server'ı açmaya karar verdiğinde bazı şeyleri göz onunde bulundurmalı az bişeyde diğer stafflardan alınabilir bu doğrudur biraz desteğe kimse karşı cıkmaz[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bılıyorum Sımdı Bazıları Cıkıcak Ve Cocuk Iste Ne Yapabılır Ne Anlar Dıyıcek Ama. Ben Ogrencı Oldugum Halde 3 Kısı Ortak Olarak Adam Bası 100er Mılyon Para Verıcez Ayda Baba Parası Fln Ama Sonucda Bızımde Haclıyımız var Alıcagımız Var. Bılmıyorum Ya Ben Bır SEy Bılmıyorum. YAda Herkez Kral Olmus Bız Sadrazamlıga Ozenıyoruz.[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 öğrenciysen hiç açma aile geliriniz yüksek flm değilse kasma bi kıytırık oyun icin değmez ayda 300 milyon[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bak hayır anlamadıgınız olay kendi cevrendeki arklarınla biseyler yaparsın aam hic tanımadıgın bir adamı staffa alıp ondan para istiyemezsin bu sacmalıktır benim icin onemi olmayan bir yere ben nie nolucak nasıl biyer olucak sonuc olarak sen hic tanımadıgın bir adamla ortak olurmusun ? bircok kisi hayır cvpını werir bi sekilde 5 ark toplanır yaparsınız ama bugun tanıdıgın adamla parayla alakalı bir ise girmezsin sizin bu yaptıgınız bence okumadan bir kagıda imza atmak gibidir[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Zaten Bılıyorum Burda bırkac Kısı Ile Zıt Oldum AMa , Hıc BIr Insanla Tartısmak Istemem ARklarıma Soz Verdım Dıye Bu Isın Icındeyım. Yardımclı Olduqdan Sonra Ve Hep Beraber Serverı Oturttukdan Sonra Bırkamayı Planlıyorum.[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Batido, 10 Ağustos 2004 18:09 tarihinde demiş ki: bak hayır anlamadıgınız olay kendi cevrendeki arklarınla biseyler yaparsın aam hic tanımadıgın bir adamı staffa alıp ondan para istiyemezsin bu sacmalıktır benim icin onemi olmayan bir yere ben nie nolucak nasıl biyer olucak sonuc olarak sen hic tanımadıgın bir adamla ortak olurmusun ? bircok kisi hayır cvpını werir bi sekilde 5 ark toplanır yaparsınız ama bugun tanıdıgın adamla parayla alakalı bir ise girmezsin sizin bu yaptıgınız bence okumadan bir kagıda imza atmak gibidir Okuduysan Ben Actıgımda Topıcde Kım Var Kım Yok Gelsın Demedım Staffa. Ankara Icı Alıp Yuz yuze Gorusup Hem Bırlıkte calısıp Hemde Ark Olmak Istedım Zaten Kımsenın Parasında Gozum Yok Basta Bole Olucaktı Ilerıde Bır Projemız Vardı Ama Iste Herkez Cok Clasic Davranıyor Nededınıde Anlamıyorum. Bendemı Bır Sorun Var Yoksa Tam Olgunlasmadıgım Icınmı Bır Turlu Anlıyamıyorum ¿¿¿[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bak senin solediklerini cok iyi anlıyorum zannedersem arada cok yas farkıda yok ben 20 yasındayım ama tum yaz tatilimi sirkette geciriyorum normaldede okuyorum fakat is hayatına girince insanların ne oldugunu anlıyosun o yuzden insanlara nasıl tepki werip onların amaclarını anlamayıda ogreniyosun o yuzden bole konusuyorum ama halada fikrin sacma geliyor bana herseyi halledein we kimseden para almadan insanlarla yuz yuze gorusun daima daha etkilirdir ve bir sekilde resmi olarak bu konudan bi sertifaka yada basarınız warsa onunla birlikte gidin daima goz boyayın[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 NEse Fazla Uzatmaya Gerek Yok Sanırım. Olay Konusundan Saptı.[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Para veripde stafflık yapmak diye birşey olurmu yaw,nedir bu saçmalık. Adamın birisi staff ından 40-50 milyon para alıyordu aylık host parasını karşılamak içinmiş "yalan". Staffdan para topladı daha sonra ne yaptı geldi burda serverın database sini yayınladı. Bu adam şuan halen aramızda.. Hoş ne yapsın bizim gerizekalı insanlarımız olduktan sonra daha çok para toplanılır bu Uo üzerinden. "Bu yapan insan kesinlikle ve kesinlikle yetişkin bir insan değildir.kendisini uo ya adamış hatta yapıştırmış 15-17 yaş arasındaki cocuklardır"[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger Avaturk Exile [Radio Exile Dj Pawliger] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bende Basta Para almayı planlıyorum Bır Mıktar Eger Bana Inanmıyor Olursa , Cebıne Atıyor Dıyen Olursa Belgelemeye Hazırım. Ve Sahsen Kımseye Muhtac Olmak Istemem. Kımsede Istemez. Eger Bana dıyen VArsa Cebıne Atıyor Dıye. Gelsın Belgelıyeyım. Alnım Acık Benım msn ADresını VErıyım Isteyen Varsa Gelıp Gorebılır.. [email protected][signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar