Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Arkadaslar Amerika'ya vize alma islemleriyle ugrasiyorum son zamanlar. Exchange ile gidiyorum bana bir DS-2019 formu yolladilar, uzerinde Sevis Numaram falan da yaziyor. Vize ucretini her turlu oduyorum fakat anlamadigim sevis no icin bir fee odemek zorunda olup olmadigim? Mantiksiz geliyor sevis no zaten elimde gibi bisey :D Bilgisi olan var mi bu konu hakkinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ödemelisin maalesef :) zaten sevis no olmadan elinde ödeyemiyorsun. vize almaya gittiğinde sevis fee ödendi belgene ve ds2019 una en çok değeri veriyolar. sen sevis fee ödendi belgen olmadan alamazsın yani vizeni, waiverın yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 odedim catur cutur :D ardindan baktim check statusa hersey normal gozukuyor falan. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 sevis fee ne ya,seviş ücreti diye anladım okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 said: sevis fee ne ya,seviş ücreti diye anladım okurken said: odedim catur cutur :D O_õ sanırım sen doğru anlamışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 çatur çutur kısmınıda görmemiştim,şimdi taşlar yerine oturuyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar