Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amino ve protein kullanımı

jan123

Öne çıkan mesajlar

daha 3 haftalık sporcuyum 1 hafta sonra amino asit kullanabilirsin dediler şimdi proteinde kullanabilirişim bana en uygun kullanım şekli nedir öğrenmek istiyorum çok çeşit amino asit ve kullanım şekli var günde 3 tok karnına antrenman öncesi sonrası diyen var kiminde antrenmandan önce ve sonra kiminde sadece antrenmandan sonra kafam karıştı ikisini birlikte en uygun şekilde nasıl kullanabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

Valla herkese ve duruma göre değişir.

Ben sabah uyanınca yemek öncesi preotein alıyorum. Antrenman öncesi ve sonrası da amino.

Gece yatarken de casein protein alıyorum ama sen bunun yerşne antrenman sonrası protein alabilirsin herhalde.

Sırf protein al, sonra amino alırsın. Protein daha etkili sıfırdan alacaksan.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi muhtemelen ilk 1 - 1,5ay full body program yapıcaksın. Bu dönemde yeme disiplinini, diyet şeklini oturtmaya özen göster. Split programa geçtiğin zaman whey proteine başlarsın idman sonrası ve sabah için. Daha sonra diğer supplementlere bakmaya başlarsın yavaştan.

Şimdilik bakmana gerek yok. Vücudunu ilk 3ay iyi besle, manyak gibi büyüyecek zaten. Sonra büyüme hızı düşmeye başladıkça supplement'leri araştırırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...