NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 oha kanuni'nin resimlere yeni baktım takdire şayan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Kanuni said: 8 ay :) pls hangi hero editorü kullanion? sdfgdfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 barnacle said: barnacle said: buralar omuz programı olacak yazyazyaz Ilk hareket Barbell veya smith machine bazende dumbell press. 6-10 tekrar 4set. Sonra lateral raise. Cift veya tek kol. Drop set yapicaksam oturarak. 4set. Sonra upright row veya front raise. 3-4 set. Son hareket kablo ile veya machine ile reverse fly veya muadili. 3-4 set. En son istersem shrug. Ama cok agir girmeden biraz yuksek tekrar. Kendimi azcik one vererek trapezin icine vurmasini sagliyorum. 3 set. Bu civarda takiliyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bende yazim bari =) 4x12 dumbell press 4x12 kabloda tek omuz fly 4x12 hafif eğik sehpaya yatarak arka omuz 3x12 upright rowing bazen canım daha fazla fly yapmak istiyor o zaman upright yerine 2 set dumbell fly 2 set eğilerek dumbell fly yapıyorum 12 tekrardan. ara sıra değişiklik olsun diye dumbell press yerine military press yapıyorum ama en sevdiğim dumbell presstir. 4-5 haftada 1 upright row kaldırıp 3-4 set arnold press giriyorum %60 ağırlık failure a kadar. 12 den aşşağı düşmem ben genel olarak tekrarlarda. set arası dinlenmelerim 30-40saniyeyi geçmez. 12 tekrar çıkmıcak gibi olursa yardımlı yapabilirsin son repleri,yada dumbelları bırakıp bir düşük ağırlıkla 12ye tamamlıyabilirsin. shrugu unutmuşum onuda 4 haftada 1 defa yapıyorum,trapez en sevmediğim kas grubu gelişmesin omuzlar ön planda olduğunda daha estetik bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 military+dmb press yapıyorum ben bir süredir ön omuz hafif çıkmaya başladı. bi arkadaşım arnold yap diyor ısrarla. 3 press fazla gelir mi? lat raise ve cable da lat raise gibi bişi yapıyordum ayrıca. 4 hareket yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 NeoStyle said: oha kanuni'nin resimlere yeni baktım takdire şayan (tu) Ben her akşam bakıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 hass ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 samaella said: NeoStyle said: oha kanuni'nin resimlere yeni baktım takdire şayan (tu) Ben her akşam bakıyorum ^^ lütfen cinsiyetinin erkek olmadığını söyle plilzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bıyıklı tanıdık geldi http://www.youtube.com/watch?v=tdbt-sx5MDc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Abv sam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 No homo pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 olm UTANIUYORUM 8 AYDA nasıl öyle olur vücut. ben harbi bi bok yapmamışmıyım.( abi sen başladığında bilyo muydun peki bilen adam var mıydı? yani ben 1 senem çarçur zaten sporla alakası olmayan bi hocayla çalıştım herif salonu kapattı bi gecede gitti falan öbür senemde meeh uzak salonum ühühü diye faggotluk yaptım ağladım 3. senemde işi ciddiye bindirdim daha iyi çalıştım beslenme falan orda bi uçtum ŞU AN THE ANIMAL IS FUCKING READY BABY OH YEAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 abi 4 seneye olamamak sıkıntı yalnız hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Gecmiste cok spor yapmistim ben, basketbol yuzme vg, biliyordum ve kas hafizasi vardi yani. Kas orani yasla artan birsey , dusun sen 40 yasinda ne olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Killer said: olm UTANIUYORUM 8 AYDA nasıl öyle olur vücut. ben harbi bi bok yapmamışmıyım.( abi sen başladığında bilyo muydun peki bilen adam var mıydı? yani ben 1 senem çarçur zaten sporla alakası olmayan bi hocayla çalıştım herif salonu kapattı bi gecede gitti falan öbür senemde meeh uzak salonum ühühü diye faggotluk yaptım ağladım 3. senemde işi ciddiye bindirdim daha iyi çalıştım beslenme falan orda bi uçtum ŞU AN THE ANIMAL IS FUCKING READY BABY OH YEAA u mirin bro? benim ki 15 ay anorexiadan dfghdsgsd bi kısmıda boşa gitti tabi ahahahah u madd u mirinnn do ueven lifttttttttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sdeceokuyangenç said: abi 4 seneye olamamak sıkıntı yalnız hakkaten. sen sırt pozu istiyon sanırım ? DO YU EVEN LIFT =((((((((((( ÜÜHÜ ÜZDÜN BENİ GENÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 SİZ GÖRÜRSÜNÜZ HEPNİZE GÖSTERCEM GÜNÜNÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ADAM TESTO PRIPIONATLI OMLET YAPMAYA GİTTİ GELCEK DFGSDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 STEROİDLİ SERUM YAPCAM ÖYLE GEZCEM SAĞ QUADSA BİR SOL QUADSA BİR SERUMLARI CEBE KOYCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Votkaaa-winstrollll votkaaa-testoooo votkaa-testoo 300-500-300-500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 300-500 dedi ya ahahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 1 hafta 300mg 2. hafta 500 3. hafta 300 4. hafta 500 işte. cahil!sd fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ahahah kustum giderim bak.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 gel gel kıyamam 2 ölçek jack3d içelim kafalar yerine gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hah anlastik simdi de, nasi before after fotosu olcak bu durumda. kayik gibi boooole tipler gitmis foto topaki olmasin sonra buralar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar