Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Sirt ve bacak kutleli evet ondan da kilom yuksek. Toggie, Hem simit buyudu hem de obliklerim cok buyudu deadliftler yzuzunden. Bi define olursam daha rahat gorursunuz. Belim kas olarak da kalin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bacak sirt gogusde. Bel cok iyi bence. Bundan daha kalin bekliyordum. Resimlerden belli olmuyor ama 195 cm 105 kg korkutur beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bu sayfayi gormeden ayni seyi yazmisim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kanuni said: Bacak sirt gogusde. Bel cok iyi bence. Bundan daha kalin bekliyordum. Resimlerden belli olmuyor ama 195 cm 105 kg korkutur beyler :) Eyvallah abi. Babam zaten demeye basladi git bi mekanin kapisinda dikil haftasonlari protein paran ciksin diye. Belim su an daha iyi bu arada. Orda kasmadim kendimi biraz geriye vermisim daha kalin cikmis. Neyse ya mis mus demeye gerek yok. Diyeti bitiriyim tekrar aticam soz var zaten. *Bu arada kutuyu bosalttim. Gecen mesaj atamamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yorum yapcak var mı ben de bi koyim foto falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yolla gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 before fotom yok ama o nitelikte bişi bulamıorum udhfsjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Gonder. Bakariz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bu before. ilk günüm hemen antrenman sonrası fotoğraf Bunlar 3 ay sonunda 2 günlük dinlenme sonrası fotoğraflar ve kıl farkı var ehsufhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 gayet iyi. beslenmeye devam, olayın temeli bu, unutma. + olarak, biraz daha biceps-triceps, üst karın ,ön kol çalışabilirsin. omuzlar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Güzel abi devam; bide o kılları al be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 vücut çatın düzgün, güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 cem adrian ne vücut yapmış yannız ya. gördünüz mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 önkol konusunda biraz şüphelerim var. diş hekimliğindeyim büyük önkol manipülasyonda biraz sıkıntı yaratabiliyomuş ne kadar doğru bilmiyorum da mantıklı. şimdi bi sorum var. ben 3 aydır çok ağır çalışıyorum bi süredir de gelişim olmuyo gibi hissettim programı değiştirdim. şöyle haftada 4 gün gidiyorum. p.tesi salı perş cuma. hergün göğüs hareketim vardı mesela(en sıkıntılı bölgem). işte ne biliyim haftada 2 triceps 2 biceps vardı. bacak ve karın çalışmıyodum. şimdi böldüm hepsini tekrarlayan bi tek göğüs var o da haftada 2. diğerlerini 1 yaptım. mantıklımıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yanlış antreman. her antreman arasına 1 gün dinlenme koymalısın, yoksa kasların gelişeceğine küçülür. Gelişimdeki püf nokta beslenme, gerkirse protein takviyesi al. fazla kütle kazanacağına, kasların "kesme" olsun daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Yooo,pazartesi-salı perşem-cuma gayet güzel. Göğüs+Biceps Sırt Bacak Omuz+Triceps şeklinde program ayarlıyabilirsin kendine daha iyi olur. Protein takviyesine eğer beslsenmen yeterliyse gerek yok; beslenmen yetersizse zaten ilk önce beslenmeyi düzene koymak gerek. İstesende abartı hacimlere ulaşamazsın aynı şekilde ön kolunda çok fazla gelişmez özellikle çalıştırmazsan eğer. arkadaşın KESME dediği şey,çok sıkı diyetle olur öyle KESME yapmak için antreman yoktur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 şöyle yaptım göğüs+omuz sırt+triceps göğüs+biceps bacak+karın bu arada 71.8 kilodan 78.2ye çıktım 3 ayda. ve 15 gündür whey kullanıorm veya 3 hafta emin diilim. öğrenci evi. düzgün sabah kahvaltısı yapamıyorum veya aralarda atıştırmalık olmuyo bazen. sabah ve antrenman sorası içiyorum. off günlerde sadece sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 zerobey said: yanlış antreman. her antreman arasına 1 gün dinlenme koymalısın, yoksa kasların gelişeceğine küçülür. ya şöyle bodyforumtr kafası yaşamayın. 2 sene önce bende 2 gün antreman(full vucut-ayrı bölgeler) 1 gün dinlenme 2 gün antreman 1 gün dinlenme olarak çalıştım hayvan gibi olmuştum 6 ay sonunda. dinlenme evet önemli; ama yazdığın şey protein tozu çük düşürüyodan farksız. herkesin vucudu aynı değil ayrıca. kimisi çabuk toparlar, kimisi için 3-4 gün gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Beslenme programı yazarsan wheyin gerekli olup olmadığını söyleyebilirim. Haftada 1 bölgeyi 1 kez çalıştırmak iyidir,gelişime çok açık vücudun yeni başladığın için o yüzden 2 kere çalıştırmanın getirisi olmucak. En basiti kol kaslarındn triceps her türlü press hareketinde çalışır,sırtta biceps çalışır. Bide üstüne 2 gün özellikle çalışırsan olmaz.. göğüs+omuz çok alakasız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 2 off 2 güzel bence de mühim olan ard arda olan günlerde aynı bögelere yüklenmemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Belli bi beslenme programım yok aslında. sabah kahvaltı yapmıyo gibi bişeyim mesela. spor öncesi americano içip bi sandviç yiyorum. öğlen antrenman. 2 gibi çıkıyorum 4-5 gibi 2 porsiyonluk tavuk+pilav+patates kızartması. akşam kuşbaşılı veya tavuklu pide ahudsfhsdufh. bazen 4-5 gibi kırmızı et yiebiliyorum dışarda işte haşlanmış sebzeyle falan. gece protein bar aldım onu yiyorum veya soslu fıstık :D çok dikkat etmiyorum kısaca. Kek tatlı falan var. haftasonu kahvaltıda ekmek sucuk abanıyorum. haftada 2 sinema mısır falan. e maç izliyoruz bira. hani beslenme yeter mi bilmiyorum da böyle abs çıkmaz sanırım ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Abi ilk önce beslenmeni düzelt,istersen hayvan gibi çalış beslenme yoksa ileri gidemez hatta geri gidersin. pide pattis kızartması falan baya yanlış çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 o yüzden whey başladım gece içinde protein bar aldım zaten. ondan önce gece 11 gibi de lahmacun yiodum mesela ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 protein barı öğün aralarında al bence gece yatmadan yağsız peynir ve süt combosu yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar