Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

Bacak sirt gogusde.

Bel cok iyi bence. Bundan daha kalin bekliyordum. Resimlerden belli olmuyor ama 195 cm 105 kg korkutur beyler :)

Eyvallah abi. Babam zaten demeye basladi git bi mekanin kapisinda dikil haftasonlari protein paran ciksin diye.

Belim su an daha iyi bu arada. Orda kasmadim kendimi biraz geriye vermisim daha kalin cikmis. Neyse ya mis mus demeye gerek yok. Diyeti bitiriyim tekrar aticam soz var zaten.

*Bu arada kutuyu bosalttim. Gecen mesaj atamamissin.
Sosyal ağlarda paylaş

önkol konusunda biraz şüphelerim var. diş hekimliğindeyim büyük önkol manipülasyonda biraz sıkıntı yaratabiliyomuş ne kadar doğru bilmiyorum da mantıklı.

şimdi bi sorum var. ben 3 aydır çok ağır çalışıyorum bi süredir de gelişim olmuyo gibi hissettim programı değiştirdim.

şöyle haftada 4 gün gidiyorum. p.tesi salı perş cuma. hergün göğüs hareketim vardı mesela(en sıkıntılı bölgem). işte ne biliyim haftada 2 triceps 2 biceps vardı. bacak ve karın çalışmıyodum.

şimdi böldüm hepsini tekrarlayan bi tek göğüs var o da haftada 2. diğerlerini 1 yaptım. mantıklımıdır ?
Sosyal ağlarda paylaş

Yooo,pazartesi-salı perşem-cuma gayet güzel.

Göğüs+Biceps
Sırt
Bacak
Omuz+Triceps şeklinde program ayarlıyabilirsin kendine daha iyi olur.

Protein takviyesine eğer beslsenmen yeterliyse gerek yok; beslenmen yetersizse zaten ilk önce beslenmeyi düzene koymak gerek.
İstesende abartı hacimlere ulaşamazsın aynı şekilde ön kolunda çok fazla gelişmez özellikle çalıştırmazsan eğer.

arkadaşın KESME dediği şey,çok sıkı diyetle olur öyle KESME yapmak için antreman yoktur :)
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle yaptım

göğüs+omuz
sırt+triceps
göğüs+biceps
bacak+karın

bu arada 71.8 kilodan 78.2ye çıktım 3 ayda. ve 15 gündür whey kullanıorm veya 3 hafta emin diilim.

öğrenci evi. düzgün sabah kahvaltısı yapamıyorum veya aralarda atıştırmalık olmuyo bazen. sabah ve antrenman sorası içiyorum. off günlerde sadece sabah
Sosyal ağlarda paylaş

zerobey said:

yanlış antreman. her antreman arasına 1 gün dinlenme koymalısın, yoksa kasların gelişeceğine küçülür.

ya şöyle bodyforumtr kafası yaşamayın.

2 sene önce bende 2 gün antreman(full vucut-ayrı bölgeler) 1 gün dinlenme 2 gün antreman 1 gün dinlenme olarak çalıştım hayvan gibi olmuştum 6 ay sonunda.

dinlenme evet önemli; ama yazdığın şey protein tozu çük düşürüyodan farksız. herkesin vucudu aynı değil ayrıca. kimisi çabuk toparlar, kimisi için 3-4 gün gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

Beslenme programı yazarsan wheyin gerekli olup olmadığını söyleyebilirim.

Haftada 1 bölgeyi 1 kez çalıştırmak iyidir,gelişime çok açık vücudun yeni başladığın için o yüzden 2 kere çalıştırmanın getirisi olmucak.
En basiti kol kaslarındn triceps her türlü press hareketinde çalışır,sırtta biceps çalışır.
Bide üstüne 2 gün özellikle çalışırsan olmaz..
göğüs+omuz çok alakasız olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Belli bi beslenme programım yok aslında.

sabah kahvaltı yapmıyo gibi bişeyim mesela. spor öncesi americano içip bi sandviç yiyorum. öğlen antrenman. 2 gibi çıkıyorum 4-5 gibi 2 porsiyonluk tavuk+pilav+patates kızartması. akşam kuşbaşılı veya tavuklu pide ahudsfhsdufh. bazen 4-5 gibi kırmızı et yiebiliyorum dışarda işte haşlanmış sebzeyle falan. gece protein bar aldım onu yiyorum veya soslu fıstık :D çok dikkat etmiyorum kısaca.

Kek tatlı falan var. haftasonu kahvaltıda ekmek sucuk abanıyorum. haftada 2 sinema mısır falan. e maç izliyoruz bira. hani beslenme yeter mi bilmiyorum da böyle abs çıkmaz sanırım ? :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...