Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Core bolge ve kanatlar cok iyi duruyor bu acidan. Double biseps pozu olursa detayli yorum yapilabilir. Ama gayet fit orantili bence. Medial omuz ve ust gogus eksigin olabilir. Kollari da pozdan kestiremiyorum. Tebrik ederim ama oldukca yagsiz, kuru bir vucut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Valla gayet iyi bence de. Yağ oranı kaç abi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 %7-8 falandir bence. Cok kuru duruyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 vay arkadaş yağsız insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Bu fotoğrafları görünce şaşırıyorum, 26 yaşındayken 172 boy, 82 kiloydum,9 şubatta kampa girip 31 Mayısa kadar 19 kilo vermistim(günlük 6500 kalorili yemek tüketimi ile) günde 8-8 olmak üzere 16 km minimum koşu, sayısı baya fazla sınav, mekik, Pentatlon vs yapıyordum ama hiç Sizinkiler gibi Kasım olmadı lam, bildiğin kara kuru bişey olup çıkmıştım. Misal hiç göğüs kası görmedim kendimde, napiyosunuz anlamadım, benim genlermi bozuk nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Agirlik calisiyor olabiliriz belki? Kosarak gogus kasi yapmayi mi planliyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Koşarak değilde , sınav ve barfiksle adam olsa gelişir sanıyordum, günde enaz 200-250 mekik çekince biraz olsun baklavamsi bişiler görmeyi istiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Progressive overloading kas icin en duzgun hipertrofiyi sagliyor. Ideal zaman araliginda kasa maksimum yipranmayi yasatman gerekiyor ki gelissin. O zaman maraton kosanlarin bacaklari dana gibi olmaliydi oysa 100m kosanlarin yarisi kadar adamlar. Patlama idmanlari, direnc egsersizleri her zaman en duzgun buyumeyi sagliyor. Birseyi 200 kere yapman degil, cok yusek agirlik ile 6-12 tekrarda yapmak seni gelistirir. (fena genelledim ama olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 yager agam helal ne kadardır çalışıyosun? 0 beforunu görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 100 kg bench yapınca daha şişmem diyen küçük killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, yağ oranımı bilmiyorum evde tartıda ölçüldüm %18 diyor ama yalan bence :D %10 civarı falandır heralde, double biceps yazdım google'a pozisyonu kestim foto çekicek biri bulursam eklerim abi before fotosu çekmemiştim ilk başladığımda kendime aynada bakmaya utanıyodum bile, 5 yıl oldu başlayalı ufak aralar vermiştim ama arada devamlı gidemedim, başka sporlar falanda yaptım üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 18 olmaz 10 falandır. benim 14. 5 sene aralıklarla çok iyi bence yaş kaç bide senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Vay be tam bir azim ve başarı hikayesi. Tebrikler. Ama bence 8 - 9% arası yağ oranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 yaş 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Jaegerjaquez said: ben de ekliyim dedim 186 boy 79 kilo her türlü öneriye açığım sırt pozu çekemedim foto çekicek kimse olmadığı için ama alt sırtım zayıf biraz belden dolayı Helal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 saol hacı :D this isnt even my final form^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Jaegerjaquez said: yaş 21 16 yaşında başlamanın avantajı büyük tam büyüme döneminde. tebrikler, vucudu o yaşta bu çalışmaya hazırlamak çok etkili oluyo. misal ben 1.80'im lise1den beri bir cm uzamadım. keşke başlasaymışım diyorum o zamanlar. vucud harika duruyor. 5 yıl çok iyi bi süre azim açısından. ben 4-5 ay yapıp bıraka bıraka vücut tam kıvama geldiğinde hop 1-2 ay yapamıyorum hop en başa :) birde 10 yaşından 18 yaşına kadar hentbol oynadığımdan mıdır nedir, kol ve bacaklara gidiyo tüm kas. şöyle diyim kol ve omuz 4 büyürken gögüs 1 büyüyor bende... fena gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Genetik o herkesin güçlü olduğu yad açabuk gelişen bölgesi farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Perfectionist said: %7-8 falandir bence. Cok kuru duruyor cunku. Yok be abi 10 falandir. 7-8 lerde got vs kalmiyor ortada :) Is zor yani arkadas cok iyi ve ciddi emek ister su %10 bile. Ne zaman gorurum bilmem en kotu sekilli fat yapicam dunyada ilk olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Abi genetik biraz da. Kimisi ne yaparsa yapsin yaglanmiyor. Biz daha iyi kutle aliyoruz ama yagimizda eksik olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Perfectionist said: Abi genetik biraz da. Kimisi ne yaparsa yapsin yaglanmiyor. Biz daha iyi kutle aliyoruz ama yagimizda eksik olmuyor. bisey sorucam yag konusunda bundan 2 yil once 1.73 80 kilo idim tombis yanakli simdi 1.84 70.8 kilo(simdi tarttim) sigaradan sonra devamli yag kilo vermeye basladim sigara malum metabolizmayi hizlandiriyo ama soru su hizli metabolizma yag yakimi da yaparmi? bide gobek bel arasi yerde hafif bi yag birikintisi var o nasil gider? ama cokhafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Tabi yağ yakar abi öyle oluyo o iş zaten. O hafif yağ birikintisi yağ yaktıkça gidebilir. Bölgesel yağ yakımı olmuyor yani. Sen beslenmene dikkat et birazda ağırlık çalış azimle ısrarla göbekteki o hafif yağ da gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Abi karın hareketleri arttır,göbekteki yağlar kasa dönüşcek başka yolu yok yani. bol bol mekik 4x100 falan şaka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kotu bi tane fotografim var birinde 75kg digerinde 105kg yim. Koysam mi? Bu eylul ayinin basindan ilk basladigim gunun farki :) Cok kararsizim. Omuzlarimla ovunurdum ama isik misik rezil cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Işık çok önemli abi,bende bir iki çektirmiştim aynaya bakiyorum çatır çatır,fotoya bakıyorum lol wut dümdüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar