Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

e sorduk iste ne oldu ne bitti diye cevap vermiyosaniz ben napayim. hala profesyonel olarak spor yapmayan birinin neden protein tozu aldigini anlayamiyorum. amac eger saglikli bir hayatsa zaten bir cok maddenin icinde bulundugu besinden ayristirildiginda etkisinin azaldigi kanitlanmis durumda. farkli besin maddeleri birbirleri ile iletisim icersinde gerekli faydalari gosteriyorlar. cok rahat sekilde bulabilecegin bir besini supplement olarak almak neden mantikli biri bana bunu aciklasin.

adam gibi saglikli beslenip duzenli spora gitmek neyinize yetmiyor diyorum ama siz de haklisiniz butun medya, oyun dunyasi vs hersey acayip kasli erkekler, 95-50-90 kadinlar uzerine kurulu (evet 90-60-90 degil). insanlar boyle bir ortamda cekismeye calisinca gercek amaclarini kaybediyorlar.

adamlar ZANK diye profesyonel olmuyo zaten. ben şahsen fitness modele hazırlanmayı düşnüüyorum. herkesin amacı farklı burda. adam gibi sağlıklı beslenme ne ayrıca yediğin besin adam gibi mi onu sormak lazım önce

Ardeth said:

gidiyorum spor salonuna haftada 2-3 kere, kosu, agirlik kafama gore calisiyorum. agirliklari genelde kapasitemin %80-90i civari ortalama sayida yapiyorum.

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/542948_518577701488281_1441690235_n.jpg

xcvx ardeth no offense
Sosyal ağlarda paylaş

hadi tartışmayın

bugün daha İYİSİNİ inşallah salonda çekilcem. kamera yandan ve ışık çok. ama yağlıyım şu sıralar %14e çıkmışım anca bu gadar,

bu da yazdan mesala

bide zor poz abi bu veremiyorum yani. çalışıyorum da olmuyo. ya da veriyorum ama definisyon ve kütle az diye böyle çıkıyo bilemedim. ama sanki verirken ortayı tam kasamıyorum var öyle bişey.

Sosyal ağlarda paylaş

nutrition said:

ardeth adeta bir emekli öğretmen gibi konuşuyor,durduramıyoruz

kişisel fikirler söyleniyorsa bende tutmıyım madem : insanlarıniyi görünmeye çalışmasını kötü bulanları kötü buluyorum.

Emekli edebiyat ogretmeni kafasi diyosun? Ahaah :)

Bu is boyle canlar. Cogunuz regular insanlar olacaksiniz ki isi ekstrem uclarda goturenlerin farki olsun. Herkesin dogal hali yuksek kas kutleli damarli aygir gibi olsaydi kimse kasmazdi bu ise. Bu is kari icin kiz icin degil. Bu is tamamen kendin icin yapiliyor.

Biz %1'iz. Biz uctayiz. Biz dogamiza karsi gelenleriz. (amma cok greg plitt izlemisim bu ara) :D

Kiz sporu degil bu. Pembe dumbell lar ile erkek olunmuyor. Go heavy or go home.

Daha ne diyim azcik gaza gelin ya

Edit: Gormedim yukardakini. Yuzuculer kaslari yuzerek mi yapiyorlar? basketbolcular? Amerikan futbolculari? Elite rugby players? :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi içtim hulk gibi hissediyorum PUMPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

tadı iğrenç bu arada. ve dudağım falan yanıyo sdfkasd. portakallı diyo portakal tadı içtikten 15 saniey sonra ANCA geldi. sıkıntılı bi ürün anlaşıldı afsdsa

AYRICA HANİ LAN YORUMLAR EŞŞEK Mİ ÖTTÜRÜYOZ BURDA =(
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Ardeth haklı bu konuda.
Valla o protein hesaplarının çoğu yalan dolan her zaman verdiğim linki burdada veriyorum:
http://www.phlaunt.com/lowcarb/DietMakeupCalc.php

Şurdan hesaplayın bende mesela 500-700 gr arası protein çıkıyo ben zaten bi oturuştu yarım kilo et yiyebilcek bir adamım doğal yollardan karşılayabiliyorum yani. E bütçe meselesi derseniz hamsi yiyin amino asid profili de çok iyi bir protein kaynağı.
E B12 oranı düşük onun ama dersenizde en fazla b12 sakat at da vardır. Onuda 1 kg alın ama kuzu ciğeri filan alın onlara hormon vermiyorlar benim bildiğim. Onuda kombine edersiniz protein e de çok para gitmez.

Gayet güzelde karşılanır doğal yollardan. İnsan her şeye vakit buluyor buna mı bulamıcak. Ben açıkcası ofis ortamında çalışıyor olsam yemin ederim geceden hazırlarım yemeğimi gider götürürüm öğlen yerim zaten 2 öğün yiyorum.

>Calculate Your Ideal Nutrient Intake for Weight Loss or Maintenance
Sosyal ağlarda paylaş

Koyduğunuz resimlerdeki adamların vücutları iyi zaten (hedefim şu adam gibi olmak diye koyduklarınızın), sadece doğal yollardan çok iyi vücut yapmışlar yok mu, sanki onlara özel site vardı diye hatırlıyorum. Ama fazla olanları yapıcam ben Ronnie Coleman gibi olcam derseniz ona birşey diyemem, tek diyebileceğim biryerden sonra çok kötü gözüktüğü.
Elbette tercih meselesi ama halı sahada sprint atamayacaksam, 2-3 saat durmadan maç yapamayacaksam, koşu-bisiklet-yüzme yapamayacaksam benim için limit gelmiş demektir:)..
Ama hem onları yapabilen, hem de iyi vücutlu daha doğrusu sporcu vücudu olanlara da saygım sonsuz, zaten amacımız da o:)...
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum ronnie falan gibi olmak 10 yıl steroidi ekmek arası dönere sos diye dökersen olur zaten + inanılmaz disiplin bıdı bıdı.
Ha bir arnold bir ronnie falan çok mu esetik? LOL NO!
Estetik sınırı bana göre bodyfitnessta bitiyor,high end bodyfitness vücutları bile zaman zaman aşırı kaçabiliyor.
Ha zaten sıkıntı yok bahsettiğim vücutlar doğal olarak imkansız.
naturel gittiği yere kadar, şahsen kendi adıma konuşursam amacım estetik tamamen,irilik yada 150 kg bench press yapayım değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

xcvx ardeth no offense

sadece cardio yapmıyorum alınmadım sdf

neyse neye ihtiyacınız olduğunu hesaplamadan almayın her ne alıyorsanız. tahminen şundan şu kadar gerekiyordur diye kafada peçete hesabı ile yapmayın bu işleri yani ciddiye alın, bunların içinde vücutta biriken metaller şunlar bunlar oluyor gereğinden fazla proteinin uzun sürede hiç bir zararı yoksa bile o yüzden ne kadar az o kadar iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Ardeth haklı bu konuda.
Valla o protein hesaplarının çoğu yalan dolan her zaman verdiğim linki burdada veriyorum:
http://www.phlaunt.com/lowcarb/DietMakeupCalc.php

Şurdan hesaplayın bende mesela 500-700 gr arası protein çıkıyo ben zaten bi oturuştu yarım kilo et yiyebilcek bir adamım doğal yollardan karşılayabiliyorum yani. E bütçe meselesi derseniz hamsi yiyin amino asid profili de çok iyi bir protein kaynağı.
E B12 oranı düşük onun ama dersenizde en fazla b12 sakat at da vardır. Onuda 1 kg alın ama kuzu ciğeri filan alın onlara hormon vermiyorlar benim bildiğim. Onuda kombine edersiniz protein e de çok para gitmez.

Gayet güzelde karşılanır doğal yollardan. İnsan her şeye vakit buluyor buna mı bulamıcak. Ben açıkcası ofis ortamında çalışıyor olsam yemin ederim geceden hazırlarım yemeğimi gider götürürüm öğlen yerim zaten 2 öğün yiyorum.

abi ben 250 gram protein alamıyorum diye deliriyorum 500 700 gram protein ney
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...