Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Kanuni said: her turlu yardima oneriye acigim ve bekliyorum. 1- kas yapcam diye saçma sapan ilaçlar protein tozu vs falan alma bence. 2- patide kız yok (olanlar da buraya uğramıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yildirimokur said: Çok gay lan burası diyen oldu mu ? Çok jelly olduğunu söyleyen oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ince ya 37 38 olmuş sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 üst vücudundaki diğer yerlere göre orantılı duruyo, poz yüzünden olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ardeth said: Kanuni said: her turlu yardima oneriye acigim ve bekliyorum. 1- kas yapcam diye saçma sapan ilaçlar protein tozu vs falan alma bence. 2- patide kız yok (olanlar da buraya uğramıyor) Sacma sapan ilaclar ve protein tozu ayni cumlede? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ilaç yanlış olmuş da arkadaş protein tozu kullanmamış supplement haplardan kullanmış sanırım, ilaçlar derken onlara yönelik söyledim. gidin egzersizinizi, vücudunuzun kaldırdığı kadar yapın zamanla kapasitesi artar zaten. illa 2 ayda kas yapcam diye böyle yollara başvurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/534510_517343681611683_1682556909_n.jpg http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/644144_517343644945020_134301780_n.jpg http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/574686_517059351640116_2029248074_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ahaha bunları nerden buldun abi ya öldüm gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ardeth ne diyorsun abi sen. 2010 dan beri neler oldu bitti :) Az gec kaldin sanki fikir verirken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ardeth said: Kanuni said: her turlu yardima oneriye acigim ve bekliyorum. 1- kas yapcam diye saçma sapan ilaçlar protein tozu vs falan alma bence. 2- patide kız yok (olanlar da buraya uğramıyor) Lol trollse başarısız,değilse üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 killera yorum yapmak için yeni foto bekliyorum ayrıca bu poz çok kütleli olmadıkça çok kötü bir poz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ardeth yanlışın var protein tozu da ve diğer binbir çeşit zımbırtı hepsi besin takviyesi kategorisine giriyor. Yani onu kullanıp kas yapan adamda doğal onları kullanmayıp kas yapan adamda doğal. Ama şöyle bişi var tercih meselesi ben protein tozu almıyorum mesela ama onun yerine genel sağlık için c vitamini alıyorum. Birde spora başlayınca kreatine başlıcam günde 5 gr. Başka takviye almaya gerek duymuyorum çünkü beslenmem iyi. Birde proteinde şu var piyasadaki protein in çoğunda tatlandırıcı var birsürü zımbırtı var o tarz protein tozlarının zararları oluyor. Zaten vücut reaksiyon veriyor kaşınıyorsun filan. Bak ben mesela zamanında araştırmıştım http://magaza.hammaddeler.com/Rovita-Konsantre-Peyniralti-Suyu-Proteini-Whey-Protein-5-kg,PR-7757.html Bunda tatlandırıcı yok gereksiz zımbırtı yok. Ama stokda da yok haha İçeriği çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Killer tirt ya. Ben onun kadar calissam 2 ayda herkul oluyorum, adam 3 senedir calisiyo tik yok. sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Kanuni said: Ardeth ne diyorsun abi sen. 2010 dan beri neler oldu bitti :) Az gec kaldin sanki fikir verirken :) ne oldu ne bitti abi atlet misiniz ya da body builder misiniz protein tozu aliyorsunuz anlamadim. normal dietinle zaten bir gun icersinde yeterli proteini aliyor olman lazim protein tozu nedir. her yemekte bulunmayan ya da ulasmasi zor olan (omega 3 mesela cunku saklama ve pisirme kosuluna gore azalabiliyor baliktaki miktari) ekleri alsaniz tamam da protein tozu nedir abi? spora gitmeyen ilkokullu cocuklarin enerji icecegi icmesine benziyor bence http://www.youtube.com/watch?v=e29x9Qhi2ks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Senceyse dogrudur tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 e sorduk iste ne oldu ne bitti diye cevap vermiyosaniz ben napayim. hala profesyonel olarak spor yapmayan birinin neden protein tozu aldigini anlayamiyorum. amac eger saglikli bir hayatsa zaten bir cok maddenin icinde bulundugu besinden ayristirildiginda etkisinin azaldigi kanitlanmis durumda. farkli besin maddeleri birbirleri ile iletisim icersinde gerekli faydalari gosteriyorlar. cok rahat sekilde bulabilecegin bir besini supplement olarak almak neden mantikli biri bana bunu aciklasin. adam gibi saglikli beslenip duzenli spora gitmek neyinize yetmiyor diyorum ama siz de haklisiniz butun medya, oyun dunyasi vs hersey acayip kasli erkekler, 95-50-90 kadinlar uzerine kurulu (evet 90-60-90 degil). insanlar boyle bir ortamda cekismeye calisinca gercek amaclarini kaybediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ardeth do you even lift? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 gidiyorum spor salonuna haftada 2-3 kere, kosu, agirlik kafama gore calisiyorum. agirliklari genelde kapasitemin %80-90i civari ortalama sayida yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi kendi fikrince katiliyorum sana ama baskalarida farkli fikirde iste. bunun nesini tartisabilirim ki. optimen ornegin bilmemkactane vitamin bok pusur iceriyor , alabilen varsa hepsinin dogalini alsin tabii ben alamiyorum, zayiflamaya calisirken gerekli gucu saglayamiyorum creatine vb guc arttirici seyler aliyorum, protein aliyorum iyi hissediyorum ve her gun alamiyorum yeterli besini. inanilmazda yararlarini goruyorum ben. kendimce hakliyim yani sen ne desen bos. ben senelerdir test ettim onayladim kendimce. pek kimsenin dedigini takmiyorum cunku kendimce bunlari alip test ediyorum vs. dnalar farkli oldugu surece bu sporda baskasinin dedigine pek inanmamak gerekiyor, ha acilmis yol vardir orada ilerlersinde her donemecte sorgulamanin manasi yok. kullanirsin iyi hissedersin devam edersin, kullanirsin bir sey olmaz birakirsin, hic baslamssin mutlu mesutsundur kime ne. olay basit yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ardeth said: e sorduk iste ne oldu ne bitti diye cevap vermiyosaniz ben napayim. hala profesyonel olarak spor yapmayan birinin neden protein tozu aldigini anlayamiyorum. abi ben iyi beslenemiyorum, iyi dinlenecek fırsatı bile bazen bulamadığım oluyor. şimdi işten çıktın, spora gideyim de kafam dağılsın dedin. e bünye neyi yakıcak, ne tüketicek, ne ile çalışacak, nasıl recover edicek? bunlar için destek gerekiyor bana inan. her kasan adam da illa ki ÖKÜZCAN OLAYIM diye kullanmıyor ki. C vitamini gibi, B vitamini takviyesi gibi. ne bileyim Lysine mesela. ben çok güçten düştüğümde uçuk çıkıyor feci. Lysine bunu durduruyor örneğin. arginine de faydalı. şimdi ben bunları proteinin yanında alayım diye yemek yapmaya kasacak vaktim yok inan. hal böyle iken gündelik hayatta alamadığını takviye olarak alıyorsun. günlük hayatta yetecek kadar alamadığını da takviye olarak alıyorsun. "Bana şu kadar protein, sadece protein lazım" diyorsun mesela.. ya da kreatin, günlük olarak 5gr+5gr kreatin almak için bayağı bi et tüketmen lazım sanırım. onun yerine toz olarak alıyorsun, konsantre. bi nevi, teknolojimiz var! neden kullanmayalım? durumu söz konusu. ve gerçekten de aşırı şeyler değil bunlar. adı üstünde Gıda Takviyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ardeth said: normal dietinle zaten bir gun icersinde yeterli proteini aliyor olman lazim protein tozu nedir. Ağırlık çalışıp kas geliştirmeyi amaçlaçlayan biri profesyonel olmasa bile protein tozu kullanabilir, çünkü maksimum gelişim için gereken miktar kilo üzerinden hesaplandığında baya fazla protein ediyor. Bu proteini doğrudan yemeklerden almak hem çok zor hem de yemek yerken protein yanında ekstradan karbonhidrat-yağ alıyorsun. Kesin protein tozu kullanacaksın diye bir şey yok ama kullanırsan ekstra bir yardım olur mesele bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bilmiyorum ben hangi proteinden ne kadar aliyorum spesifik olarak dikkat etmiyorum acikcasi sadece dengeli beslenmeye calisiyorum. ama siz suursuz bir sekilde degilde tam olarak neye ihtiyaciniz oldugunu bilerek asiriya kacmadan aliyorsunuz sorun olmuyordur herhalde bilemem. ama tabi unutmamak lazim bir seyin yaygin olmasi kotu etkilerinin olmadigi anlamina gelmiyor hic bir zaman o acidan dikkat etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ardeth haklı bu konuda. Valla o protein hesaplarının çoğu yalan dolan her zaman verdiğim linki burdada veriyorum: http://www.phlaunt.com/lowcarb/DietMakeupCalc.php Şurdan hesaplayın bende mesela 500-700 gr arası protein çıkıyo ben zaten bi oturuştu yarım kilo et yiyebilcek bir adamım doğal yollardan karşılayabiliyorum yani. E bütçe meselesi derseniz hamsi yiyin amino asid profili de çok iyi bir protein kaynağı. E B12 oranı düşük onun ama dersenizde en fazla b12 sakat at da vardır. Onuda 1 kg alın ama kuzu ciğeri filan alın onlara hormon vermiyorlar benim bildiğim. Onuda kombine edersiniz protein e de çok para gitmez. Gayet güzelde karşılanır doğal yollardan. İnsan her şeye vakit buluyor buna mı bulamıcak. Ben açıkcası ofis ortamında çalışıyor olsam yemin ederim geceden hazırlarım yemeğimi gider götürürüm öğlen yerim zaten 2 öğün yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 hamsi lol yok abi öle şeyler ıspanak bulamıyorum ben. taze fasulye kilosu 15 liraya geliyor. haklı derken neye göre haklı sdfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ardeth bana gore cok hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar