Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Kanepe deseninden bence :) Birde ciplak degilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Killer said: niye kimse smiley fotoma yorm yapmadıo :( Yorum yapılcak birşey yokki fotoda,poz verdiğin bir foto eklemen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Killer said: niye kimse smiley fotoma yorm yapmadıo :( oldu olcak vesikalık koysaydın hacı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ÜHÜHÜ =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bu bi arkadaşın sırtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Telden çektim 240p için sorry lol. Before bulursam bi ara koyarım ama anorexiaydım vücudumu hiç beğenmiyorum ama before-after progress olarak iyi olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 agam kollar iyi hacimli ya omuzla beraber. +repsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 teşekkür ederim, bende şu aynada gördüğünden memnun olmama muhabbetli hastalık var diye düşünüyorum,hani sürekli olmamış modundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 o öyle ya yapcak bişey yok ona asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Yok ya iyisin iyi valla tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 soris herkes koydu sende sıra hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Teşekkürler,anorexiadan 15 ay kadar sürede böyle oldum,belim daha ince kalabilirdi aslında ama çok uzun süre bilgisiz hocam ağırlıkla mekik/ağırlıkla oblik falan yaptırdı hala kızgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben niye 3 senedir inceciğim hala lan :( gerçi 1.5 seneisin at çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Benim bu ağırlık olayında çok geçmişim yok daha geçen sene başladım onuda tam yapamadım. Salonumuz 6 aydır kapalı. 1 sene bekliceniz bi de ben estetik sebeplerle pek yapmıyom ama olsun yinede patates gibi olmayız sonuçta efendi gibi ağırlık çalışacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 olmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Bence gayet guzel vucut. Tebrik ederim. Karin icin stomach vacuums calissana? Uzun vadede ic bukey gorunum kazandirabiliyor. Core bolgen kuvvetli. Ama ayni oblik derdi bende de var. Patates gibiler... Buarada aynada sanki kapidan iceri polis bakiyomus gibi bir goruntu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Lan olm hepinizin boyle kilsiz cillop gibi olmasina ihtimal yok. Agdaya mi gidiyonuz nabiyonuz dogru soyleyin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Ben yaptırıyorum hatuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Philips multi groom benim tercihim. Ya da yerse agda. Ben bir kere goguse yaptirdim bi daha degdirmem bile. Kil kokleri saglamsa iskence abi, gozlerinden yas gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Boy kilo kacti nutri. Yazmismiydin bir ara. Pula basilir foto :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 169 boy, kilo ne gözüküyorsam o :P tahminler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 72 kg.. Foto kucucuk ya ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Perfectionist said: Philips multi groom benim tercihim. Ya da yerse agda. Ben bir kere goguse yaptirdim bi daha degdirmem bile. Kil kokleri saglamsa iskence abi, gozlerinden yas gelir. direk sıfır mı alıyor bu alet? çünkü ağda acayip acı verici :) sıfır alıyorsa ; alette pahalı değilse alabilirim bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Valla bu multi versiyonu. Sac sakal vucut aklina gelecek her yer icin basligi var. Bir de daha az fonksiyonlu olan body groom var. Ben multiyi 130tl ye aldim sanirim. Suda da calisiyor bu arada. Sifira yakin aliyor asil baslik. Trim etmek icinde basliklari var. Kol bacak icin kullanabilirsin istedigin boyda aliyor. Bence cok guzel makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Perfectionist said: Bence gayet guzel vucut. Tebrik ederim. Karin icin stomach vacuums calissana? Uzun vadede ic bukey gorunum kazandirabiliyor. Core bolgen kuvvetli. Ama ayni oblik derdi bende de var. Patates gibiler... Buarada aynada sanki kapidan iceri polis bakiyomus gibi bir goruntu var :) Tavsiye için saol çalışmaya başlarım vacuum,bel ince olsun takıntım var benim incecik olacak bel dediğin kurt gibi :) oblikleri napıcaz bilmiyorum meter mesvimlerin çok sıkıntılı beli var mesela hiç sevmiyorum böyle görüntüyü. bu arada beli kalınlaştıran ne hareketler var uzak durayım onlardan Jakuzinin kabinden bişiler yansımış galiba eğer onu diosan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar