tiLi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 deadwoll said: Beli kalın olup Kate Upton beliyle gezen kardeşlerim, bu işin çözümü nedir? Kanat, sırt, omuz mu çalışacağız sabah akşam? omuz kanat omuz kanat omuz kanat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 motivasyonum yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 artık ben de koyayım bari, daha da bekleyip 3-4 ay sonra koyacaktım ama motivasyon olsun şişko arkadaşlar varsa. boy: 1.79 before : 93.5 kg (malesef o dönem fotoğraf çekinmiyordum bir tek bunu bulabildim) (yine de göbek ve man boobs görünüyor ) bifor after: 71 kg (göğüs istediğim gibi olmuyor içi dolmuyor bi türlü ffs) aftır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Yeterince toparlamışsın, göğsü doldurmak için falan yiyeceksin bl bol. Süreyi de yazsaydın bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 6 ay kardio + diyet 2 ay evde dumbell+bar ile çalışmaca 2 ay salonda haftada 4 gün düzenli çalışmaca + sabah akşam protein tozu, günlük 2000 kalori 90gr protein almaca 3 ay daha devam edeyim böyle bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 proteini arttırırsan bi de göğüse bench press + dumbbell fly veya bunun benzeri bir programın varsa dolar diye düşünüyorum. genetik olarak göğüste sıkıntın yoksa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 2 aydır devam ettiğim programda ptesi : 3x12 bench press (55kg), 3x12 cable crossover(20kg), 3x12 incline dumbell press(50kg) perşembe : 3x12 decline bench press (50 kg) , 3x12 dumbell flyes(15kg), 3x12 dips machine (75kg) var haftada 2-3 gün de sabahları kalkıp duşa girip işe gitmeden bi 30 şınav falan çekiyorum. genetik olarak da kardeşim benden 1 yaş küçük, ikiz gibiyiz vücudumuzdaki yamukluklar bile aynı. o 3 senedir düzenli yapan 120kg bench press 3x12 çalışan bi hayvanat göğüs onda kafam kadar şişmiş durumda. benim de öyle olacaktır heralde diye umuyorum. bende tek sıkıntı çok güçlenemedim şu süre içerisinde. 45kg bench press ile başladım 55 oldu. 9kg dumbell biceps curl 12 kg oldu 7.5 kg lateral raise 10kg oldu. kardeşim mesela "kendi ağırlığın kadar bench press yapamadan göğüslerin dolmasını bekleme" diyor kendisi 85 kg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 aynen benim kendi ağırlığım 65kg bench pressim 80kg(sakatlıklar yüzünden hala artmadı). haftada 2 kere göğsü çalıştırıyosan şınavlara ekstradan gerek yok, güçlenmeni yavaşlatır. bench press ve decline BP de 12 tekrar değil de 6-8 tekrara geç diyorum ısrarla. Bir de decline da daha fazla kaldırabiliyor olman lazım normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ok o zaman 8 tekrara geçtim gitti 1 ay öyle devam edeyim. decline da 55 yapıyorum aslında ya. bir de bizim salon eve 100 metre, 2 haftadır da cumartesileri canım sıkılınca gidip bi 10 dakika 62 kg decline 3set 5tekrar yapıp geliyorum kıçımı yırtarak kaldırıyorum o ağırlığı zaten son kaldırışlarda tepeme düşecek gibi olduğundan smith machine ile yapıyorum bir de :d bir de göğüs en çok gelişmesini istediğim yer olduğundan çok çalışıyorum ona. kollarımdan falan memnunum. e göğüs çalışınca da mecbur sırt da o kadar çalışmak zorunda kalıyorum vücudun şekli sıçmasın diye. sırt çok çalışınca da ertesi gün belim ağrıyor iş yerinde baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 kolu salla zaten memnunsan, ben de çalışmıyorum. beli ağrıtmadan sırt çalışamıyo musun :). recovery yi tamamladığın sürece ne kadar sık çalışırsa o kadar gelişir, ama o şınavların tek yaptığı recovery yi bozmak olur bence. 8 tekrara çektiğin için ağırlığı arttırcağını umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 arkadaşların yoğun isteği üzerine yeni profil resmim http://i.imgur.com/unacl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi ahahahha adın taylan mı? taylan standardlarına uyuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 adam yuzsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yok lan esmer ve piç değilim yıllar evvelki geyikten bahsediyosan. sarışın ve iyi bir insanım. cidden. yok lan kumralım sarışın ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bi 10 dakika sonra TAMAM!!! ESMERİM! VE BİRAZCIK DA ÇAKALIM! AMA BİRAZCIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 taylanla ceren evlensin o zaman ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 kısmet abi bu işler. belli mi olur? çi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 durduk yere kasinmis taylan. vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BaaL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 BaaL said: 3x12 bench press (55kg) 3x12 decline bench press (52 kg) tiLi said: bench press ve decline BP de 12 tekrar değil de 6-8 tekrara geç diyorum ısrarla. tiLi sıtayla giriştim bugün. 3x7 decline bench press 3x7 bench press kiloyu da 60kg yaptım bu vesileyle. her setin son 1-2 kaldırışı beynimi zonklatacak kadar kastı 4-5 saniye sürüyor hatta kaldırması, ama sakatlıyacak kadar da kastırmadığından pes etmedim. soran olursa kilo artırdım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ahahha tili tahmin ettiğim kişiysen, seni ankara mac'e götüren olum burda su çok güzel gel sende yazıl buraya diyen kişiyim bildin mi sdjdk adam iyice yürümüş part time üçgen olarak geçiriyo günlerini biz 86kg olduk vay ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 BaaL said: tiLi sıtayla giriştim bugün. ağırlıklar daha hızlı artacak moriarty benim liseden arkadaşım çıktı lan. adam beni yıllar önce mac e misafir olarak sokuyodu falan. öm den saygı çerçevesinde vücut falan konuştuk. yok "omuz hep mi genişti" falan. lisede çöp gibiydim şimdi hatırlamıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 niye saygılı konuştnuz lan çirkinleşseydiniz dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ne bilsin adam taylan olduğumu. tanışınca küfürü bastım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bişey daha var: şimdi ben gidip 3x7 BP , 3x12 triceps pushdown, 3x12 lateral raise yapıp mola verme amaçlı gidip dinlenmek yerine 3x15 leg raise karın çalışıyorum sonra gelip 3x7decline bp, 3x12 skullcrasher, 3x12 arnold press gidip gene dinlenmek yerine 3x15 incline yarım mekik yapıp tekrar girişiyorum falan bir arıza yok di mi bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Akito Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 tiLi said: öm den saygı çerçevesinde vücut falan konuştuk. yok "omuz hep mi genişti" falan. lisede çöp gibiydim şimdi hatırlamıştır :) uuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Sonraki 33.sayfa (Toplam 81 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 durduk yere kasinmis taylan. vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 BaaL said: 3x12 bench press (55kg) 3x12 decline bench press (52 kg) tiLi said: bench press ve decline BP de 12 tekrar değil de 6-8 tekrara geç diyorum ısrarla. tiLi sıtayla giriştim bugün. 3x7 decline bench press 3x7 bench press kiloyu da 60kg yaptım bu vesileyle. her setin son 1-2 kaldırışı beynimi zonklatacak kadar kastı 4-5 saniye sürüyor hatta kaldırması, ama sakatlıyacak kadar da kastırmadığından pes etmedim. soran olursa kilo artırdım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ahahha tili tahmin ettiğim kişiysen, seni ankara mac'e götüren olum burda su çok güzel gel sende yazıl buraya diyen kişiyim bildin mi sdjdk adam iyice yürümüş part time üçgen olarak geçiriyo günlerini biz 86kg olduk vay ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 BaaL said: tiLi sıtayla giriştim bugün. ağırlıklar daha hızlı artacak moriarty benim liseden arkadaşım çıktı lan. adam beni yıllar önce mac e misafir olarak sokuyodu falan. öm den saygı çerçevesinde vücut falan konuştuk. yok "omuz hep mi genişti" falan. lisede çöp gibiydim şimdi hatırlamıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 niye saygılı konuştnuz lan çirkinleşseydiniz dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ne bilsin adam taylan olduğumu. tanışınca küfürü bastım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bişey daha var: şimdi ben gidip 3x7 BP , 3x12 triceps pushdown, 3x12 lateral raise yapıp mola verme amaçlı gidip dinlenmek yerine 3x15 leg raise karın çalışıyorum sonra gelip 3x7decline bp, 3x12 skullcrasher, 3x12 arnold press gidip gene dinlenmek yerine 3x15 incline yarım mekik yapıp tekrar girişiyorum falan bir arıza yok di mi bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 tiLi said: öm den saygı çerçevesinde vücut falan konuştuk. yok "omuz hep mi genişti" falan. lisede çöp gibiydim şimdi hatırlamıştır :) uuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar