dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi sen bayağı bi ISLANDIN yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Kanuni said: Neren zayif ta bu kadar hafifsin layn. 80 kg a kadar yolun var gibi. Gogus altinmi zayif omuz gogus kollar ayi gibi ??? abi bacaklar da çöp gibi işte. bel sakatlığıyla cebelleşirken iyice saldım alt vücudu. hakkaten hiç çalışmadım aylardır. ama şu sakatlıklar bi azalsın bacağı öncelik yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ne çok summonlanmışım lan hanginize yazayım :) yaş 22 peklerime veren hatun yok ama göğsüme veren olmuştu çadır da fark edilmiş sonunda ahah en fazla 75-76 kilo olmuştum. o zamanlar bacak da çalışıyodum üst vücut da daha büyüktü bacaklar da iyiydi. ama yağsız değildim. ondan sonra 1 sene falan ara verdim bitti vücut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 amaaan 22 yaşındaymış ya, çocuk daha çocuk. Ondan kilosu az böyle. yoksa... heheeeyt, kolay mı be o.. yaşıtız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Bana gelin olm siz kutleli sevenler, 104kg oldum yine. Kilo almaktan yana hic sikintim yok arkadas bunu anladim. Ama iyi aldim valla. Yag orani %0.5 puan anca oynadi. Bu arada bacak cok etkiliyor kiloyu. tiLi ondan hafif buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 kütleli sevenler ne yahu :D 22 yaşında 72 kiloydum ben yahu (180cm boy) Hoş şimdi 80 e kadar indim. Ama öğlenleri 2 dürüm yiyordum o yaşta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abi perfectionist'in sırt foto sözü mü vardı neydi? samsung s2'den giriyorum nete, pc'de vardır etc bişi demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bitane koymuştu ama eskiydi sanırım. Bence trollüyo ya 140 kilo göbekli bir muhasebeci kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 perfectionist çetintaş.. tili'nin belden üstü böle iken 64kg çekiyorsa belden aşağısı yok. olm nasıl bir yer burası!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bi ısındı bi alev aldı burayı, daha rahat bişeyler giyelim mi üzerlerimize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 çıplak bedenime battaniye sardım, dağınık saçlarımla yatakta oturuyorum. bu ne abi? bu ne ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abi paticik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 samaella said: 72 kiloydum ben yahu (180cm boy) Hoş şimdi 80 e kadar indim. 72 den 80 e nasıl indin kanka dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 dasaaa said: çıplak bedenime battaniye sardım, dağınık saçlarımla yatakta oturuyorum. bu ne abi? bu ne ya.. lan hemen dalga geç, bi duygu seli, bi emosyonêl patlama yaşayamıycak mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 omuz-göğüs ve aşağısı inanılmaz orantısız yahu nesini beğendiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Orantılı olsa beğenir miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 dasaaa said: perfectionist çetintaş.. tili'nin belden üstü böle iken 64kg çekiyorsa belden aşağısı yok. olm nasıl bir yer burası!? 67 o resimde PATİCİK VÜCUT GELİŞTİRME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 moncici said: omuz-göğüs ve aşağısı inanılmaz orantısız yahu nesini beğendiniz belin kalınlaşmasının bi yolu yok napıyım üste de mi kas yapmıyım? oblique de yapsam öküz gibi yine olmaz, bel kemiği olduğu yerde duracak çünkü. kalınlaşsın diye hep ayakta çalışayım, squatlar snatchler falan yapayım dedim. bel gitti, yapamıyorum. ama haklısın orantısız. ben de memnun değilim bu halden ama yapabildiğim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ok daha fazla geliştirme bırak göbek bağlasın işte. 22 yaşında derdin ne mübarek git kızılkayalardan ye hamburgeri üzerine bambiden kaşarlı dürüm çek miss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Black_Hand said: samaella said: 72 kiloydum ben yahu (180cm boy) Hoş şimdi 80 e kadar indim. 72 den 80 e nasıl indin kanka dinliyorum 22 yaşındayken yazıyo cümle başında bre. 8 senede 8 kilo almışım ideal aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 samaella said: kütleli sevenler ne yahu :D 22 yaşında 72 kiloydum ben yahu (180cm boy) Hoş şimdi 80 e kadar indim. Ama öğlenleri 2 dürüm yiyordum o yaşta :D yine aynı anlam çıkıyor burda. cümle de eksik bilgi var gibin. devreleri yakmış da olabilirim, boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yok devren yanik degil karsindaki adam yanik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 moncici said: omuz-göğüs ve aşağısı inanılmaz orantısız yahu nesini beğendiniz hadi hadi kız olsan verirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar