Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

açıklayıcı olmaya çalışıyorum, üsluptan rage mode on muş gibi duruyo olabilir alakası yok. red bilmediği için böyle söylüyo çok iyi farkındayım onun. şuanda normal düz dururken ya da yürürken ederken sırtımı görse hiç böyle şeyler söylemez, orada o poz; uğurun dediği gibi badici pozuyla sırtın kasılmış şişirilmiş hali :)

aslında mayıstaki sırt pozunun çok daha estetik, simetrik ve ayrıntılı hali şuandaki sırtım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Kanuni said:

phil heath sanirim, o hayvanin beli 71 cm!!, nasil mumkun oyle bir sey ya, 71 cm bel 150 cm omuz, 55 cm kol. nasil bir dna dir ki steroidlere boyle enfes bir matematiksel tepki vermisler.

tamam Kanuni kardeş iyi güzel hoş diyosunda herşeyi
hakkında çok ddikodu dönüyo uyarayım dedim
http://forum.paticik.com/read.php?17,73149,page=1
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
o diil de size bi after before koyarım, hepiniz "oha adamı mezardan resleyip kaldırmışlar" dersiniz dsfds. 8 ayda 12 kilo falan aldım maaşallah. o 58-60 olduum zamanlardaki fotoraflarımı arkadaşalra gösteriyorum haddde canım diyolar.

ha öyle kas manyaa oldum demiyorum, yegane amacım kilo alıp insan formuna dönmekti, başardım çok şükür. 1,82 yim. şu an 71 kiloyum. 5 kilo daha istiyorum.

ama şimdiye kadar 9 kilo falan gainer, 400gr creatin, 200 küsür tablet 2000lik amino tükettim. günde 3 öğün karbon hidrat 2 öğüt proteğin içerikli yemek yiyip, her gün 300gr falan çikolata 2-3 muz yarım kilo domatez 2-3 kivi artık allah ne verdiyse abanıyorum.

asıl farkettiren şey ise sigarayı bırakmam oldu. sigaradan sonra vücut bildiiin hüleeeaaaan diye kilo alıp şişmeye başladı.

maşallah maşallah bana :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...