Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baslayıp 1 ay sonra bırakıyorum 7-8 senedir
1 ay spor 3 ay yatmaca seklinde gelisiyo.

basladım zaten bakalım diyetle beraber, bi 2 hafta gitmeye calısıcam ciddi, bi deigism olursa sayıları update ederim :)

uzun boyda da zor ama kas yapmak, aynı kiloyu kaldırdıgım bneden kısa insanlarda haliyle cok daha guzel gozukuyo kaslar
Mesaj tarihi:
adam ken doll..

dolayısı ile o bel şişkoluk değil een kötü ihtimalle kalıp hatası ya da daha gerçekçi yaklaşırsak tasarımcının koyduğu bir feature olabilir..
" It's not a flaw if it's a feature"
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

baslayıp 1 ay sonra bırakıyorum 7-8 senedir
1 ay spor 3 ay yatmaca seklinde gelisiyo.

basladım zaten bakalım diyetle beraber, bi 2 hafta gitmeye calısıcam ciddi, bi deigism olursa sayıları update ederim :)

uzun boyda da zor ama kas yapmak, aynı kiloyu kaldırdıgım bneden kısa insanlarda haliyle cok daha guzel gozukuyo kaslar

Kısa vadede evet kısa boyun avantajı olabilir ama uzun süre yaptığında (ki 1 ay da bırakıyosan heheh zor :D) perma +20 charisma eklenir statlarına,arkadaşlarda ken falan diyo sana hacım gideriz ukrayna yaparız senle :) sdfgh
Mesaj tarihi:
sarıyım abi ben ukrayna gelmez bana, anca hindistan arabistan ispanya falan :D

bir de, supplement hic kullanmadım, protein tozundan baska, oyle biseylere girissem daha kısa vadede sonuc alırım ama sonra da sarkık memeler istemiyorum.
Mesaj tarihi:
İlk 3 ayını bi atlat sonra girersin proteindir aminodur başlangıçta beslenme yeterli olur..
Öyle sarkma falanda olmaz merak etme,sporu bıraksanda doğal olarak kasların küçülür yani..Tabi bunu önlemek içinde ufak tefek evde bile yapabilceğin hareketler var korumak çok zor değil
Mesaj tarihi:
Kemarlos said:

22 ekim 2009'da v.g. ye başladım.
boy: 1.71-72 falan
kilo: 66-67 (başlangıç) 70-71 (şuanda)
yağ oranı: %19-20 (başlangıç) %9-10 (şuanda)

TEMMUZ-AĞUSTOS-EKİM 2009

before

6 MAYIS'10

AFTER

12 HAZİRAN'10

dikkat, kas, ve yarıçıplak erkek vücudu içerir

15 TEMMUZ'10

pamping ayrın

01.02.2011

sırt

05.02.2011

göğüs

güncel sıcak front pose
(diğer göğüs pozunu beğenmemiştim)

sıcak front pose

Mesaj tarihi:
ben de yazayım madem spora 6 ay falan belki daha fazla ara verdim geçen yine başladım şuan

70 kilo
1.76 boy
Omuz: 117
gögüs: 99
kollar: 35
bel: 76

bu mesajım şöle dursun bakayım yaza ne olucam.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...