Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 öncelikle, aradım ama bulamadım. sonralıkla, sorun şu: madem 1.13 çıktı, bir arkadaşla karşılıklı oynayalım dedik. host ederken onun ip'si qwe.rty.u.ı görünüyorsa benimki qwe.rty.u.m görünüyor mesela. bu ip'ler diablo 2'nin bize söylediği ip'ler ve bunlarla birbirimize bağlanamıyoruz. blizzard'ın sitesinden araştırdım, "d2'nin dediği ip'yle sizin gerçek ip'niz aynı olmayabilir. win 98 kullanıyorsanız şöyle yaparak asıl ip'nizi öğrenin, win xp kullanıyorsanız böyle yaparak ("ping www.blizzard.com") internet bağlantınızı test edin." gayet mantıklı. xp kullanıyorum, internet bağlantımda bir sorun yok, ama her ne hikmetse start>run>command>ping xxx ile hiçbir yere ping atamıyorum. neyse, http://www.whatismyip.com 'dan edindiğimiz ip'lerle de birbirimize bağlanamadık. (command'dan ping atma çabalarımız da sonuçsuz kaldı.) 1.13 sunucusu da bulamadım bir türlü. ne yapmalı? privacy hede hödö: firewall, windows güvenlik duvarı vs. kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Hamachi kurun, ikinizde de aynı versiyon olmasına dikkat edin, sonra sanal bir ağ kurup paşa paşa oynayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outquisitor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 aynen , birde hamachi ağları kurmuşlar haberiniz olsun. http://hamachiturk.forumk.biz/dyablo2-lod-f57/diablo-2-lod-hamachi-aolary-t1797.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 host olacak kişinin port açması lazım ama portu şu anda hatırlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 haa doğru ya hamachi diye bir şey vardı. bi' ara duymuştum ama hiç kullanmadığım için aklıma gelmedi. çok sağolun, şahane oldu bu. =) ayrıca paticik 1.13'e geçsin. evet. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Eraqrest said: ayrıca paticik 1.13'e geçsin. evet. (tu) ahaha, o başka topic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Luriel said: host olacak kişinin port açması lazım ama portu şu anda hatırlayamıyorum. port kaç olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 www.portforwarding.com Diablo II: Allow port 6112 TCP out and allow established sessions in Allow port 4000 TCP out (realm games) Allow port 4000 TCP out and in (hosting open games only) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar