marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 az önce godaddy'den domain ve hosting aldım. önce domain'i aldım, hesapta gözüktü. ardından da economy hosting pakedini aldım, o da hesapta gözüküyor, her şey güzel dedim. "hosting control center" diye bi yerdeyim şu an ve adım adım hosting ayarlarını yapıyorum. 3. adım olan Account Details bölümünde "Select or Enter your Domain:" listesinden satın aldığım domain'i seçiyorum ve Next'e tıklıyorum. fakat godaddy'nin üstün sistemi sürekli "Domain name is used. Please select a new domain name." hatası veriyor. yanlış olan nedir anlamadım, godaddy'den anlayan birileri varsa derdime derman olsun lüffen. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Aldığın hostingi kullanmış olabilirsin, hosting centerda bir refreshle bakalım ne çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Başlığı görünce benim de isyan edesim geldi. Bu godaddy kadar emailden taciz eden bir şirket görmedim. Cdkey satan uzak doğulu sitelerin bile email bilgilendirmeleri daha makul. Sitesi desen o da ayrı para tuzaklarıyla dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 isimtescilden alıyom paso. hosting de awardspace den gül gibiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben hayatımda böyle kolpa firma görmedim... parayı karttan nanosaniyede çektiler fakat iş hosting pakedini aktifleştirmeye geldi mi 2 gündür anlatmadıkları martaval kalmadı. şimdi de "pending dns" sorunuyla boğuşuyorum, sinir minir kalmadı paramla rezil oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 gerçekten aşırı ağır işleyen sistemleri var, 1 yıl önce ilk aldığım zaman domain forward işlemini gerçekleştirmesi 5 saat sürmüştü. satın alma sırasında da yolmak için elinden geleni yapıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar