onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Tachyon bunlarla ilgili guzel bir paradoks hep hosuma gitmistir:) simdi siz bunlarla telefon konusmasi yaptiginizi dusunun bunlar isik hizindan hizli gittikleri icin konusmaniz daha konusmaniz olusmadan karsi tarafa ulasmis olucak:)
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Yani ışık hızında giderken aracın farları ne olcak? BtG U dan alıntıdır :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bence sadece zamanda geri gidilebilir . çünkü gelecek henüz belirsizdir ama geçmiş kesindir .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ya zamanda yolculuk değilde bir teori duymuştum bugün bir makina yaratıp ilerde herhangi bir tarihti makinanın yaratıldığı tarihe dönmek gibi bir teori atılmıştı ortaya ama tam detaylarını hatırlamıyorum hatırlarsam yazarım :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bir adet doktor bir adet marty yarım çay kaşığı akım kapasitörü.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 paticik bilim istiyoruz :([signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bence olmasın bu zamanda yolculuk hasidesi.Millet paso geri gider ileri gider istediklerini değiştirir ekler filan sonra bizim hayatlarımıza etki eder filan uğraşmıyalım yani uğraştırmayın adamı :)[signature][hline]My Honour is My Life
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: zgrw, 12 Ağustos 2004 11:42 tarihinde demiş ki: bence sadece zamanda geri gidilebilir . çünkü gelecek henüz belirsizdir ama geçmiş kesindir . zgrw zaman beynimizde değil midir? O zaman nasıl zamanı geriye alabileceksinki? Zamanı geriye alabilmen için her karenin tekrar oynaması lazım.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 peki zgrw geçmişteki insanlarda geleceğin belirsiz olduğunu düşünüyor ama sen yanlarına gelecekten geliyosun nasıl oclak bu iş ?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bunlarin hepsini 4. boyut ile aciklayabilirsin bizim yasadigimiz 3. boyutlu evreni 2 boyutlu dikdortgenler sekilde dusunursen, 3 boyut bu dikdortgenlerin ust ust uste konulmus hali, her dikdortgen evrenin butunu ustteki 1 sanise sonrasi alttaki 1 sanise oncesi. yani hersey onceden bellidir, ve sen gelecege gidip adamin suratina tokat atmadikca kaos maos olmaz
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bu sorunun cevabı yoktur lütfen çözümsüz sorulara kafa yormayın. uff yea
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ama tabi biz 4. boyutu hayal edemedigimiz icin ust uste konulmus sonsuz 3 boyutlu kup hayal edemiyoruz
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: darkwingduck, 12 Ağustos 2004 13:10 tarihinde demiş ki: bu sorunun cevabı yoktur lütfen çözümsüz sorulara kafa yormayın. uff yea kimse yormasın herkes olduğu yerde saysn[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 metin tevetoğluna gerekli imkan sağlansa kesin bulur bir çaresini[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ben yaptım, mümkün.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 zaman mı akıyo yoksa sadece hareket eden bizmiyiz sorusunu bile yanıtlayamadı insan oğlu... insanın beyninin kapasitesini aşar böyle şeyler insan sonsuzluğun varlığını algılayamaz mesele çünkü aptalız.. yormayın kafanızı aynştayn bile ne yaptığından tam olarak emin değidi sadece var sayımlar ve teorilerle hareket ederdi.
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 su sekli anlarsaniz cogu sorunuzun yaniti hazirlaniyor bizim yasadigimiz dunyayi 2 boyutlu bir paralelogram olarak goreceksiniz [4. boyutu hayal edemedigimizden] ust uste koyulmus paralelogramlar yasadigimiz boyut +1 i yani zamani olusturuyor. zamanda yolculuk yapmak icin 3 boyutlu evrenimizden 4. boyut olan zamana cikmaliyiz yani pacman oynarken sag ust koseden sol alta oyundan deiglde ekrandan disari cikip paralel gidip tekrar ekrana girmek gibi
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bi arkadas pizza almaya italyaya gidicez demisde yanniz yakinda yeni boeingler gelio..uzay araci vari gibi motorlari var..burdan londa mesela 20 dakka falan surcek..ama basta pahali olur tabi heh..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 19:50 tarihinde olusan tren kazasindan sonra demiş ki: demekki trene binersek hep en arkaya oturcaz benden not:bir ustteki quote dalga icin degildir tam tersine onemli bir uyaridir!! [Bu mesaj Gilean tarafından 12 Ağustos 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: -coLdwind-, 12 Ağustos 2004 12:02 tarihinde demiş ki: bir adet doktor bir adet marty yarım çay kaşığı akım kapasitörü. Coldwind aki kapasitoruymus o ben de gecenlerde ogrendim "flux capacitor" evet ben de sana katiliyorum ve klozete kafa atma calismalarimi surduruyorum fakat daha bi sey gelmedi aklima hmm...[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bence çok zor abi geçen gün dür o bidaha yasanamaz yanı edit:ilk mesajı okudum[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 zaman slaytları zaman kavramında ışık hızında hareket eder .bu slaytlar ışık hızında hareket ettiğinden bir birinden ayrılamaz ve zaman kavramı tek bir bütün olur. ve aynı anda biçok yerde var olur hatta zamanın şeklinin sürekli dışa boğumlanan bir düzlemde hareket ettiği söylenir. havking zamanın şeklini çizdiğinde bunu da göz önüne aldı ve zamanın konik ilerlediğini var saydı. yani üst üste koyulmuş kağıtlar zamanı anlatmaz zaman ışık hızında harteket ettiğinden bir bütündür [Bu mesaj darkwingduck tarafından 12 Ağustos 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 zaman bir kavram değilmi[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 einsteine ve havking e göre ışık hızının üstünde hareket eden atomlar enerjiye dönüşür yada yok olur...
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 geleceği napıcaksın ya ne varsa geçmişte var..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 zamanda yolculuk bence olmaz eğer olsa mutlaka gelecekten biri gelip bütün geçmişi bozacaktı ve zaman gibi hassas bişeyle oynayıncada insanlık olabileceğini zannetmiyorum ben[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Öne çıkan mesajlar