Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 /discuss Tutarsız, manasız, korkusuz bir korku filmi. Çekik gözlü korku filmi diye aslında umutla gittim ama nerdeyse unborn kadar kötüydü. hatta sanırım daha kötü de olabilir. light spoiler, bence spoiler da değil aslında ama neyse koyayım yine de yönetmenin son sahnede yaptığı espiri filmi dünyanın en kötü filmi yapmaktan kurtarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Size bir de review hatta A review for Twitch also labelled the film's premise as "ridiculous", going on to say, "Lee Beom-Soo certainly tries, and the tempo keeps building decently until the end, but there’s really no vibe to it. It’s just a succession of tortures and murders, with no sense of surprise, no interest... [and] no thematic consciousness whatsoever". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 spoiler icinde yazsana ne oldugunu, izlemeye zaman ayirmam bu kadar kötüyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bu kadar kotu ise neden discuss ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Ben ettim siz etmeyin diyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 heheh o kadar kotulemis ki kimse izlemez gibi, kimse izlemeyincede neyin discusu :P bugun ne seyrettinize de koy baride, uzak dursun millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 derFremdeSohn said: spoiler icinde yazsana ne oldugunu, izlemeye zaman ayirmam bu kadar kötüyse. en sonda filmdeki iki katil (aslında manyamış iki insan) ramen yiyerek şimdi ne yapacaksın? tuz ister misin gibi bir muhabbete giriyor. az önce adamı baltayla parçalamış olmalarından dolayı bir an güldürüyor insanı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar