Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 evet. Bosh-Wade-Lebron oldu. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs184.snc3/19156_281889007325_281849037325_4082687_5945061_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ben pek anlamıyorum da lebron bana sıçacakmış gibi geliyo. lebron nbain ashton kuçırı. haşarı çocuk, haylar tam bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 küçükken izlerdim ben nba. netten sezonu takip edecek site söyleseniz ya bana takip edeyim maçları. ne zaman başlıyo sezon kim iddialı, kim averaj takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Cleveland küme düşer bu sezon, Chicago'dan da UEFA bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 fede said: küçükken izlerdim ben nba. netten sezonu takip edecek site söyleseniz ya bana takip edeyim maçları. ne zaman başlıyo sezon kim iddialı, kim averaj takımı sezon 7 de mj diziyi bıraktıktan sonra tadı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 iyi de 9'da geri geldi. washington episode'uyla. gerçi sonra yine bıraktı ama olsun. Ayrıca lebran ceyms spin-off çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 3-4 sezon boyunca tek düze ilerlicek artık dizi böle birbirinin tekrarı gibi kobenin diziden cıkması yakındır spoiler olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 LeBron James ben saksı değilim. Bana şampiyonluk vericeksiniz Ben LebRon Büyükburçum diyip Miami ye gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 doğu şampiyonu direk şampiyon sayılsın. Boston bir şeyler yapmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 garnett >bosh pierce > lebron ray allen >wade bu kadar basit bir matematik olmadıgını biliyorumda söle bir bakmak bile insanı güldürüyor yukardaki adamlar tek tek geldiğinde bile seride 2 galibiyet alıyordu bostondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 YOK ARTIK LEBRON JAMES nolmuş anlamadım ama bu espriyi yapmak için girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar