_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 fede said: beyler kalede kaleci var diy...e şut çekmiycez mi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 hoşgeldin patti =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadyDarbanville Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 teşekkürler, şimdilik hoşbuldum =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ben geldiğimde resmen 3-4 kişi post kasmak için "naptın" yazdıydı. fake adres almak varmış. resmen el üstünde tutulurdum o zaman. bu arada ben kıskanç değilimdir. erkek arkadaş durumu açısından Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadyDarbanville Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 bu posttan bişe anladım desem yalan olur, fakelikle ilgi görmek arasındaki bağ ve erkek arkadaş olayını kıskanmamak, nickinin calippo olması. (bu arada nickin güzel, üye olurken denemiştim ama önce sen kapmışsın) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ben şimdi erkeğim ya fake adres alsam kadın gibi mesela demekki atlayan olcak illaki. bu arada ne kadar çok ortak noktamız varmış deyil mi yahu. hah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadyDarbanville Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 hmm, ben seni kız sanmıştım desem kızmazsın dimi =D evet çok ortak yönümüz varmış, memnun oldum :)-D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 köyde falan "gız gibi bu oğlan" derler hep zaten. bu konuda ilk değilsin yani. (bira çaklattıran iki adam) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 darbanville bi yermi? beyler takip edemedim resim geldimi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 sdfds yarıldım ya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadyDarbanville Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: darbanville bi yermi? beyler takip edemedim resim geldimi? lütfen gerçek olma. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 aahh..cok kırıldım :( memleket tam olarak neresi solesen nolcak? Darbanville londranın bi köyü diye duydum orasımı diye merak etmiştim :/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Bence fotoğraf isteme kısmından çıktı sorun sevgili ejderha katili. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 senin fotografını darbanvilden daha cok merak ediyorum sevgili ekmek. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Çirkinim ben baya boşver. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: senin fotografını darbanvilden daha cok merak ediyorum sevgili ekmek. cidden mi, çünkü zaten resimleri var ki forumda. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Fotomun her bahsi geçtiğinde topice one ın spawn olması... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yok aslında sürekli tüm konuları takip ediyorum da, böyle malzeme çıkınca spwan oluyorum genelde. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ekmek şu adama bi foto yolla da rahatlasın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ben ondan foto istemedim ki. Bilgisayar da var zaten tüm buluşma fotoları. Zegna'nın mangal partisi dahil. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 wardır elbet, lakin telde surf yapmak zor oluyo nerden bulacam simdi sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ahahaha eko allah belani vermis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 zuaaa one ekoyu trollüyor zjjjjjzj Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Abi yani kendi koyduğum fotoyu uplayarak beni rahatsız ettiğini sanması için baya bir aptal olması lazım. Sanmıyorum yani. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ben hiç görmedim. koysana foto Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.