C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 nba 2k10 yükledim büyük bi hevesle ancak oyunda devamlı 10 dkda bir maçın ortasında machine_check_exception mavi ekran hatası alıyorum.Şu zamana kadar hiç almadım mavi ekran sorunu nası cözebilirim acaba oyunmu sorunlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Yansımayı kapat yada bloom fln gibi parlaklık zımbırtısı olan şeyleri kapat. Ekran kartının yükünü düşür. Büyük bi ihtimal açtıktan 10dk kadar sonra fln oluyosa kartın ısınıyordur. O da mavi ekrana atıyo olabilir pc kendisi kartı kapatıp açamıyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hala çözemedim sorunu makınede herşey lowda birtek player detail mediumda oynuyorm 70 fps filan oynuyorm ama pat die mavi ekran yiyorum.Player Detail i low yaptığımda 100 fps oluyor mavi ekran vermiyor ama hiç zevk vermiyo oyuncular çok kötü gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 oyunu sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yanmış o makina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar